L’Atelier Alba Minguella us ofereix dissenys exclusius per a que el dia del teu casament puguis lluir un vestit amb el que et sentis elegant, femenina, i sobretot tu mateixa al seu Atelier de Tàrrega.

Disposa de col·lecció pròpia si bé, cada vestit de núvia es fa totalment a mida en funció de l’estil i gust de cada núvia barrejant diferents models o afegint elements concrets al model.

l’Alba Minguella us ofereix un servei personalitzat des del moment en que entreu per la porta del seu Atelier, ja que tots els vestits únicament passen per les seves mans des del principi fins al final del procés.

Lluir un vestit a mida de L’Alba Minguella us permet expressar tots els vostres desitjos i idees, creant un ambient de total confiança. Tots els seus dissenys són exclusius i la núvia hi participa des del primer moment. Per a cada vestit de núvia confecciona un patró aconseguint vestits que quedin perfectament adaptats a la teva silueta.

Dissenys romàntics, femenins, minimalistes i elegants, pensats per a núvies que volen que el seu vestit de núvia exclusiu que la faci sentir única. També treballa els vestits de festa per a mares i convidades, sempre amb la mateixa filosofia, rigor i professionalitat en la seva feina.

L’Alba Minguella va cursar estudis de Disseny i Confecció a Barcelona i la seva experiència en grans firmes de moda nupcial, també a la Capital, la va portar a obrir el seu propi Atelier a Tàrrega. Un espai creatiu on el tracte, de tu a tu, permet crear vestits de núvia i festa que diuen molt de la dona que els porta. Li agrada vestir núvies desenfadades, que s’agraden, còmodes i amb molta passió.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixes?
  Disseny i confecció a mida, de moda nupcial i de festa públic femení.
 2. De quin estils son els teus dissenys?
  Romàntic, modern, vintage. M’adapto a tot tipus de gustos ja que la confecció es a mida i de nou en nou.
 3. Té col·lecció pròpia?
  Sí, disposem de col.lecció pròpia, que podem adaptar, en funció de l’estil i gust de cada núvia barrejant diferents models o incluint elements concrets al model ja que mai una clienta rebrà un vestit ja confeccionat i arreglat sinó que sempre es parteix d'un patró personalitzat a mida de cada una per tallar i confeccionar el model en concret.
 4. Antelació de Contacte?
  Per a vestits de festa aconsellem uns 2 mesos, si estem en temporada de bodes, batejos, etc.. ser previsors i anar amb una mica més de temps. Per a les núvies 7 mesos abans del gran dia, és suficient, si s'escau en temporada alta millor una mica abans si és possible.
 5. Es necessita cita prèvia?
  Si, És recomanable ja que d'aquesta manera ens assegurem que tenim temps exclusivament per dedicar a la clienta sense presses ni visites no programades, a més per tema d'horaris jo em puc adaptar a les necessitats de la clienta si s'escau per tant molt millor programar-ho amb antelació.
 6. Tipus de complements per a la núvia?
  Vels, tiares, capelines, accessoris pel cabell, tocats...