Alquimia Vegana és un univers culinari ple de sabors i textures que captiven els sentits. Amb una passió desbordant per la cuina saludable i deliciosa, aquesta empresa ofereix una ampla gamma de recursos per a aquells que busquen una manera alternativa i nutritiva de menjar.

És el lloc ideal per a tots els amants de la cuina vegetal. Amb el seu blog replet de receptes creatives, des de temptadors aperitius fins a postres sublims, passant per plats principals plens de sabor i begudes refrescants, hi ha una infinitat d’opcions per explorar i experimentar.

Per als nuvis que busquen una opció culinària única i saludable per al seu gran dia, Alquimia Vegana ofereix una alternativa encantadora. Sigui per a un bufet nupcial o un càtering complet, la seva oferta de plats vegans deliciosos és perfecta per a parelles que desitgen oferir una experiència gastronòmica memorable als seus convidats.

Un dels serveis més destacats, és la seva oferta de paelles preparades per un autèntic xef valencià. Cada paella és elaborada artesanalment amb cura i dedicació. També preparen artesanalment des de les salses fins a les masses de cassoletes , garantint una experiència autèntica i deliciosa. A més, el compromís amb la personalització es manté en cada detall dels seus menús, assegurant-se que cada plat estigui adequat als gustos i necessitats específiques del client, i utilitzant exclusivament ingredients de temporada per garantir la frescor i la qualitat en cada mos.

Tot i tenir menús totalment personalitzats, us ofereixen una proposta d’entrants suggerida pel xef:

 • Assortiment de croquetes amb maionesa i salses per acompanyar.
 • Pintxos de truita amb pa amb tomàquet.
 • Boletes de civada i fruits secs.
 • Rotllets de carbassó.
 • Coques d’escalivada.
 • Cassoletes de tofu amb gust de bacó. 
 • Rotllets d’amanida.

En definitiva, Alquimia Vegana és molt més que una empresa de cuina; és una invitació a explorar un món de sabors irresistibles, creativitat culinària i compromís amb un estil de vida saludable i respectuós amb el medi ambient. Una oportunitat per descobrir el plaer de menjar bé i viure millor.

Preguntes freqüents
 1. Com garanteix Alquimia Vegana la frescor i qualitat dels seus ingredients en cada esdeveniment que atenen?
  Alquimia Vegana prioritza l'ús d'ingredients de temporada, la qual cosa assegura la frescor i qualitat dels productes utilitzats en cada plat que elaboren.
 2. De quina manera Alquimia Vegana es diferencia en la personalització dels seus menús en comparació amb altres empreses de càtering?
  Alquimia Vegana esforça-se per consultar amb cada client per adaptar els seus menús a les seves preferències específiques, assegurant així una experiència culinària única i satisfactòria per a cada esdeveniment.