aquarella_music_restaurant

Restaurant Music Aquarella es troba al centre de Barcelona i és el lloc ideal per celebrar les ocasions més especials.

A la seva àmplia sala es poden fer un munt d’esdeveniments, des del comiat de solter, fins al banquet de boda. L’espai està decorat amb molt de gust i la distribució de les taules és totalment flexible, segons el nombre de convidats. A més, ofereixen la possibilitat de llogar la sala. 

Gaudireu al màxim de tots els vostres convidats mentre gaudiu dels serveis que ofereix el Restaurant Music Aquarella. El seu equip de professionals estarà a la vostra disposició per atendre-us i fer que us sentiu còmodes en tot moment.

Compten amb una cuina i un exquisit menú, però també us donen la possibilitat de contractar un servei de càtering extern.

I, si voleu fer del vostre comiat, un dia inoblidable, no us podeu perdre l’espectacle El Plan B. És un espectacle musical amb cançons en directe, molt humor i coreografies actuals. El protagonitzen 3 artistes del món del Music Hall. De ben segur que gaudireu, riure i passareu una estona increïble mentre gaudiu d’un bon aperitiu i d’un còctel. 

Contacteu amb el seu equip, estaran encantats en assessorar-vos segons les vostres idees i necessitats. Restaurant Music Aquarella és l’espai ideal per gaudir al màxim amb la millor companyia.

Preguntes freqüents
  1. Hi ha possibilitat de llogar la sala?
    Sí.
  2. Disposa de cuina pròpia?
    Sí. També ofereixen pastís nupcial.
  3. Es pot contractar càtering extern?
    Sí.