ASE Carpas es una empresa especialitzada en el muntatge de carpes, oferint un servei integral i personalitzat a nivell nacional. Els més de 20 anys d’experiència dins aquests servei, avalen la seva bona feina, la confiança dels seus clients, i el bon ambien que creen, trobaràs un espai que acollirà el teu casament, diferent i únic gràcies a ASE Carpas.

La seva filosofia de treball, basada en l’assessorament personalitzat i el servei orientat a solucions, els ha permès continuar fins al dia d’avui, creant espais d’ensomni en el que les parelles poden donar-se un per sempre.

ASE Carpas disposa de molta varietat de formats i opcions en el servei de lloguer de carpes per a casaments:

 • Carpes elegants amb acabats en lona-
 • Formats especials i grans carpes.
 • Carpes funcionals per a cuines.
 • Servei integral amb lloguer de tarimes i complements.

Aquestes carpes, creen un ambient proper, divertit i de confiança, amb l’elegància que les caracteritza, podreu gaudir d’un espai acollidor, així com ple de detalls, llums i tota mena de records que creareu després d’un dia tant especial com aquest. Gràcies a la grandària de moltes de les seves carpes, podreu tenir tots els convidats que vulgueu.

Realitzar sota les seves llums un deliciós banquet, o bé una màgica cerimònia per a celebrar la vostra unió. La festa no es queda enrere a un casament, i es que estan preparades perquè el vent i la pluja no suposin cap problema!

ASE Carpas és la teva opció per a viure un casament diferent, un que us faci sentir únics, i que recordis per sempre!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer de carpes i servei integral amb lloguer de tarimes i complements.
 2. Quins tipus de productes llogueu?
  Carpes, jaimas, tarimes...
 3. Serveis inclosos?
  Transport, entrega del material llogat, muntatge, desmuntatge i recollida.