Autocars Sacrest és una empresa dedicada al transport discrecional de viatgers des de l’any 1996. Estan ubicats a Olot, a la província de Girona, i disposen d’autocars de diferents capacitats per poder servir qualsevol mena de grup, sigui quin sigui el nombre de persones.

Autocars Sacrest parteixen del minibús de 16 places fins a l’autocar de 64 places.

El seu principal objectiu és oferir el millor servei possible en un dia tan important per a vosaltres, perquè no hagueu de preocupar-vos de res. Posen a la vostra disposició el desplaçament de tots els vostres amics i familiars a qualsevol indret on se celebri el vostre casament.

La filosofia d’Autocars Sacrest es basa en la constant evolució dels seus vehicles, dia rere dia. Amb una mitjana d’antiguitat que no supera els 3 anys, poden oferir vehicles moderns, amb el confort, la qualitat i la seguretat perquè podeu gaudir sense problemes del gran dia.

Gràcies al seu gran equip de professionals, podreu deixar el cotxe a casa vostre i ells s’encarregaran de portar-vos on vulgueu, independentment del nombre de places que necessiteu.

No ho dubteu més i deixeu que facin del vostre casament un dia simple i còmode per a tots. Expliqueu-los les vostres necessitats i us faran un pressupost a mida.

Preguntes freqüents
  1. Què inclou el pack de noces?
    Els trasllats necessaris que necessitin els nuvis al seu dia. Es concreta cada cas, per fer-ho com vulguin.
  2. Amb quanta antelació s'ha de contactar?
    El més aviat possible per evitar que el dia del vostre casament estigui ocupat.
  3. Hi ha un temps mínim de lloguer?
    No.