¿Vols que el teu comiat sigui memorable, diferent i increïblement divertit? Doncs Aventuring és el teu lloc si estàs buscant on celebrar el teu comiat de solter o soltera. L’espai es troba al municipi de Massanes, a Girona.

Si ets un fanàtic d’Humor Amarillo i un admirador incondicional del General Tani i el Chino Cuidero, t’encantarà provar l’enorme varietat de propostes i reptes trets directament del programa. Els riures estaran 100% assegurats!

Us ofereixen jocs inflables i activitats aquàtiques d’Humor Amarillo:

 • Combats de sumo.
 • Dols de gladiadors.
 • Futbolí humà.
 • Crazy Basket.
 • Prova d’equilibri esquivant obstacles.
 • Zamburgueses.
 • Bungee.

La diversió i les rialles amb les activitats que realitzareu i, al costat dels vostres amics, estan més que garantides. Us desafiaran a veure quin serà el primer a revelar-se com el nou concursant sexy i guanyarà al ritme de “I’m too sexy for my shirt“?

A més, Aventuring també posa a la vostra disposició altres activitats com paintball o escape rooms, on també podreu gaudir d’una bona estona en bona companyia.

L’equip de professionals d’Aventuring és especialista a organitzar tota mena d’esdeveniments com aniversaris, vacances, escapades, festes, i sessions de team building. I, tots els seus monitors són titulats i estan conscienciats amb la màxima seguretat per a tot el grup.

Sens dubte, és una de les millors empreses per celebrar el teu comiat de solter!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Activitats que podràs gaudir en el teu comiat de solter/a com jocs inflables i activitats aquàtiques d'Humor Amarillo.
 2. Altres serveis que ofereixen?
  Escape room, paintball...
 3. Quina és la durada de l'experiència?
  Depèn de l'activitat, entre unes 3 i 5 hores.