¿Vols que el teu comiat sigui memorable, diferent o increïblement divertit?

Aventuring serà el teu lloc si estàs buscant on celebrar el teu comiat de solter o soltera. Si ets un fanàtic d’Humor Amarillo i un admirador incondicional del General Tani i el Chino Cuidero, t’encantarà provar l’enorme varietat de propostes i reptes trets directament del programa. Les risses, estaran assegurades!

Ofereixen des d’activitats aquàtiques com les hamburgueses, Crazy Basket o la prova d’equilibri esquivant obstacles… Fins a jocs inflables com lluitadors de sumo, el futbolí humà, el dol de gladiadors, el bungee

La diversió i les rialles amb les activitats que realitzareu estan més que garantides. Et reten a veure quin serà el primer a revelar-se com el nou concursant sexy i guanyarà al ritme de “I’m too sexy for my shirt“?

A més, en Aventuring són especialistes a organitzar tota mena d’esdeveniments com aniversaris, vacances, escapades, festes, i sessions de team building. Vinguis pel que vinguis la diversió està al 100% garantida.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Diferents activitats que podràs gaudir en el teu comiat de solter/a com són: humor amarillo, paintaball, escape rooms...
  2. Altres serveis que oferiu?
    Escape room, paintball...
  3. Durada de l'experiència?
    Depèn de l'activitat, entre unes 3 i 5 hores.