Si esteu buscant la destinació perfecta per fer el vostre viatge de noces, Be Alive Travel ubicat a Barcelona, és la vostra agència!

Be Alive Travel és l’agència de viatges que us farà somiar, viure i recordar el viatge de les vostres vides. El seu objectiu és que els seus viatgers visquin la verdadera essència de viatjar des dels nervis previs, la il·lusió en pujar a l’avió, l’emoció d’arribar al destí… fins a la sensació de sentir-se vius a qualsevol lloc.

Podreu escollir un munt de destinacions i fins i tot fer viatges personalitzats. Imagina començar el principi d’unió amb l’amor de la teva vida fent recorreguts màgics per les illes exòtiques… Increïble!

L’agència s’encarrega de dissenyar viatges a mida i s’especialitzen en viatges de noces, com ara la lluna de mel. Així doncs, fan viatges exclusius que s’adapten a totes les vostres necessitats amb la finalitat d’encaixar amb vosaltres sempre comptant amb els mínims detalls.

La seva missió és emocionar-vos al vostre viatge de noces tan especial.

No ho dubteu i contacteu amb l’equip de professionals. Be Alive Travel trobarà el lloc més especial perquè comenceu el vostre gran camí.

Preguntes freqüents
  1. Organitzen viatges de noces a mida?
    Sí. Son especialistes.
  2. Organitzen viatges de més d'una destinació?
    Sí. Fan viatges combinats.
  3. En quines destinacions són especialistes?
    En qualsevol destinació que els nuvis desitgeu.