Si voleu trobar la destinació perfecta per a la vostra inoblidable lluna de mel, Be Alive Travel a Barcelona és la vostra agència de viatges ideal!

Be Alive Travel és l’agència de viatges que us farà somiar, viure i recordar el viatge de les vostres vides. El seu objectiu és que els seus viatgers visquin la verdadera essència de viatjar des dels nervis previs, la il·lusió en pujar a l’avió, l’emoció d’arribar al destí… fins a la sensació de sentir-se vius a qualsevol lloc.

Podreu escollir un munt de destinacions i fins i tot fer viatges personalitzats. Imagina començar el principi d’unió amb l’amor de la teva vida fent recorreguts màgics. 

Viatja a tot tipus de destins al voltant del món.

Des de les salvatges terres d’Àfrica fins als vibrants paisatges d’Amèrica, passant pels misteris d’Àsia, l’encant d’Europa, la bellesa de les illes exòtiques, fins als rics llocs de l’Oceania i l’encant de l’Orient Mitjà, cobrim tots els racons del planeta. Sigui quin sigui el destí dels vostres somnis, Be Alive Travel està aquí per fer-ho realitat.

L’agència s’encarrega de dissenyar viatges a mida i s’especialitzen en viatges de noces, com ara la lluna de mel. Així doncs, fan viatges exclusius que s’adapten a totes les vostres necessitats amb la finalitat d’encaixar amb vosaltres sempre comptant amb els mínims detalls. Amb una orientació totalment centrada en el viatger, adapten cada detall a les teves preferències. Asseguren que el teu viatge sigui 100% personalitzat, fet exclusivament per a tu. La teva felicitat és el seu èxit.

La seguretat és la seva garantia. Estan al teu costat abans, durant i després del viatge, disponibles les 24 hores del dia per proporcionar-te un servei personal i exclusiu. La teva tranquil·litat és la seva prioritat.

La seva missió és emocionar-vos al vostre viatge de noces tan especial.

No ho dubteu i contacteu amb l’equip de professionals. Be Alive Travel trobarà el lloc més especial perquè comenceu el vostre gran camí.

Preguntes freqüents
  1. Organitzen viatges de noces a mida?
    Sí. Son especialistes.
  2. Organitzen viatges de més d'una destinació?
    Sí. Fan viatges combinats.
  3. En quines destinacions són especialistes?
    En qualsevol destinació que els nuvis desitgeu.