Beautiful Bride és molt més que una botiga de vestits de núvia i festa.

S’encarregaran de buscar aquell vestit amb el qual sempre has somiat, tinguis l’estil que tinguis i independentment del pressupost de què disposis a més de tots els complements necessaris per al dia més feliç de la teva vida. La seva filosofia és molt clara: Vestir-te i que llueixis radiant el dia del teu casament.

Aconsellen demanar cita 6 mesos abans del dia del casament, però si has decidit casar-te i no tens prou temps, no et preocupis, uniran tots els seus esforços i contactes amb els seus proveïdors per aconseguir el vestit que et farà sentir la més especial el dia del teu casament.

Beautiful Bride hi trobaràs vestits de Demetrios, Cosmobella, Oreasposa, Maria Salas, Carmenchu i Bianco.

Són vestits exclusius a tota la Província de Tarragona i confeccionats entre Milà, Barcelona i Nova York. També disposen de zona outlet amb vestits de temporades passades a preus excepcionals.

A més, et proporcionaran tots els complements necessaris per acabar d’arrodonir el teu look de núvia: vels, tiares, tocats, sabates, roba interior, joieria i espardenyes de la marca Carmenchu, que podràs personalitzar tant en la mida, color com en l’alçada del taló, ja que et proporcionen fins a 4 mides diferents.

Actalment han cambiat la seva ubicació per tal depoder ofreir a la nuvia un millor servei, un tracte personalitzat, intim.

Amb una atenció impecable i amb vocació total per satisfer tots els teus desitjos, la teva experiència a Beautiful Bride serà el preludi d’un casament inoblidable. No dubtis en fer-los una visita.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestit per nuvis, festa i complements.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  6 mesos aproximadament, però atenen les núvies en menys temps si és necessari.
 3. Tenen secció Outlet?
  Sí.
 4. Quins estils de disseny tenen?
  Vintage, romàntic, princesa, clàssic, temàtic....
 5. Tipus de complements?
  Vels, tiares, tocats, sabates, roba interior, joieria i espardenyes.
 6. Amb quines marques treballeu?
  Metropolitan del Grup Demetrios, Oroesposa, Cosmobella Milano, Maria Salas i Janco Eventos.