logo-betimarti-esteticaholistica

Beti Martí Estètica Holística, un refugi de benestar i bellesa al cor de Salou, t’invita a un viatge transformador cap a l’harmonia interior i la satisfacció personal. Aquest centre fusiona tècniques avantguardistes amb un enfocament holístic per oferir-te tractaments personalitzats que nodreixen tant el cos com l’ànima.

Descobreix la teva bellesa, reinventa el teu benestar A Beti Martí Estètica Holística, cada persona brilla de manera única, i el seu equip de professionals ho sap. Aquí, no només es tracta d’embellir l’exterior, sinó també de cultivar l’harmonia interior. 

Alguns aspectes destacats d’aquest oasi de benestar:

Tractaments Personalitzats: Des d’estètica facial i corporal fins a aparatologia avançada, Beti Martí Estètica Holística ofereix una àmplia gamma d’opcions. Vols rejovenir el teu rostre o trobar harmonia corporal? Tria entre els seus tractaments a mida.

 • Estètica Masculina: Perquè la bellesa no té gènere, Beti Martí també atén els senyors. Ofereixen cura i estil personalitzats per a ell.
 • Manicura i Pedicura: Elegància a mans i peus. Les seves expertes t’ompliran de detalls que fan la diferència.
 • Depilació: Suavitat duradora i pell perfecta. Per què no regalar-te una experiència de depilació de qualitat?
 • Benestar / Wellness: Relaxació profunda i harmonia integral. Submergeix-te en massatges i teràpies que et transportaran a un estat de calma i equilibri.
 • Teràpia Alternativa: Beti Martí també ofereix teràpies holístiques per nodrir el teu ésser interior. Troba l’equilibri a través d’enfocaments alternatius.

No dubtis, troba el teu moment de benestar, si busques un lloc on la bellesa i el benestar s’entrellacin, Beti Martí Estètica Holística és el teu destí. Reserva cita prèvia i descobreix com cada tractament pot canviar la teva forma de sentir i viure la bellesa.

Preguntes freqüents
 1. ¿Què ofereixen per a casaments?
  El seu centre d'estètica i benestar els enorgulleix oferir tractaments personalitzats, relaxació total i resultats impressionants per a núvies, nuvis i els seus éssers estimats. Permeteu-los ser part del vostre viatge cap al gran dia i ajudar-vos a lluir i sentir-vos persones especials i úniques.
 2. ¿On està ubicat el centre Beti Martí?
  Beti Martí Estètica Holística es troba a Salou, Catalunya, a l'adreça Edifici PRADILLA-II, Vía Augusta 16, local 4.
 3. Què pots esperar en visitar Beti Martí per a tractaments de benestar?
  A Beti Martí, trobaràs un espai per al rejoveniment personal, on cada detall compta i es personalitza segons les teves necessitats.
 4. Quan hauria de començar el tractament per estar perfecte/a per al meu casament?
  Es comença un tres mesos abans, cuidant el teu cos i de la teva pell perquè estiguis radiant el teu dia.