Blanca Tapias Wedding Planner s’encarregarà d’organitzar la boda dels vostres somnis cuidant fins a l’últim detall. Aporta per aquelles parelles que veuen el dia del seu casament, com una celebració de la vida, amb passió i amor.

Compta amb una llarga experiència professional planificant, dissenyant i organitzant casaments, fent que sigui un dia per a recordar per a tota la vida. L’apassiona el món dels casaments i dels esdeveniments i la fa feliç poder aportar el seu granet de sorra en un dia tant especial per a cada parella.

Blanca Tapias Wedding Planner farà que cada moment sigui especial i únic. Organitzarà el dia totalment de forma personalitzada, segons les necessitats dels nuvis i, mantenint sempre el vostre estil i els vostres gustos. Us farà viure una experiència meravellosa que mai oblidareu. Farà realitat tots els vostres desitjos i idees.

En uns dies de molta feina i coses en ment, Blanca Tapias Wedding Planner us ajudarà a despreocupar-vos, ja que s’encarregarà de tota l’organització d’una forma professional i totalment impecable, perquè no us falti de res. Vosaltres i tots els convidats, viureu un casament de somni, gaudint al màxim de cada moment, plens de felicitat i intensitat. Vetllarà en tot moment perquè passeu una celebració plena de benestar i que us sentiu còmodes en tot moment.

Organitza casaments de totes les capacitats, des de menys de 100 convidats, fins a més de 500. Oferint tots els serveis necessaris per a una organització completa:

 • Cerimònia i localització
 • Decoració, ambientació i detalls
 • Invitacions i targetes
 • Música, animació i fotografia
 • Lloguer de cotxes

I tot el que pugueu imaginar-vos pel casament dels vostres somnis.

No ho dubteu més i, contacteu amb Blanca Tapias Wedding Planner per fer realitat tots els vostres desitjos!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Des de menys de 100 convidats, fins a més de 500.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Organització de casament complet; decoració, música, ambientació, fotografia, cerimònia, localització, invitacions...
 3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
  Tot tipus de casaments, adaptats a les idees i al pressupost de cada parella.