Blanca Tapias Wedding Planner és la vostra solució per a una boda perfecta. Ens ocupem de cada detall per garantir que el vostre dia sigui inoblidable. Per a les parelles que veuen el seu casament com una celebració plena de passió i amor, la nostra àmplia experiència en planificació i organització de casaments us garantirà un esdeveniment que mai oblidareu.

La nostra passió per aquest món ens fa feliços en cada casament i esdeveniment que planifiquem. Estem compromesos a fer que cada moment sigui especial i únic. Personalitzem cada casament segons les vostres necessitats i estil, fent realitat tots els vostres desitjos i idees.

Enmig de tota la feina i les preocupacions prèvies al casament, Blanca Tapias Wedding Planner us alliberarà de l’estrès, ja que ens ocuparem de tot de manera professional i impecable. Així, vosaltres i els vostres convidats podreu gaudir al màxim de cada moment, plens de felicitat i tranquil·litat. Vetllarem perquè la vostra celebració sigui plena de benestar i comoditat.

Ja sigui un casament íntim amb menys de 100 convidats o una gran celebració amb més de 500, oferim tots els serveis necessaris per a una organització completa:

 • Cerimònia i ubicació
 • Cerimònia ancestral
 • Decoració i detalls d’ambientació
 • Invitacions i targetes
 • Música, animació i fotografia
 • Lloguer de cotxes
 • I tot allò que pugueu imaginar pel vostre casament de somni.

No dubteu en contactar amb Blanca Tapias Wedding Planner per fer realitat tots els vostres somnis de casament. Estarem encantats d’ajudar-vos!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Des de menys de 100 convidats, fins a més de 500.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Organització de casament complet; decoració, música, ambientació, fotografia, cerimònia, localització, invitacions...
 3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
  Tot tipus de casaments, adaptats a les idees i al pressupost de cada parella.