Les flors són un essencial als casaments, i Blommor Floristes és la teva opció. El disseny i decoració de bodes són la seva especialitat, i faran de la teva una especial i diferent.

Diuen, que un dia especial, mereix un ambient especial. I Blommor Floristes aconseguirà transformar aquell espai on et casis en un d’ensomni. Val la pena recordar tots aquests moments, i estan segurs que dins dels teus records estaran els aromes, les flors i els colors. Els detalls i la perfecció els caracteritzen, fer de les flors les protagonistes, que llueixin com la núvia amb el seu ram.

Prepararan un pla personalitzat al teu costat des del primer moment, s’adaptaran a vosaltres, a les vostres necessitats i al pressupost que tingueu. A partir d’aquí treballaran perquè cada flor tingui la vostra essència, fer-la part de vosaltres, que reflecteixi tota la vostra personalitat.

Fer de les flors un element d’unió i amor, d’una harmonia per a deixar aquests records i instants per sempre al vostre cor. Volen formar part de l’alegria i felicitat que un casament suposa.

Des del seu local de Caldes de Montbui, podràs trobar totes aquelles flors i veure-les de primera mà, perquè aquestes flors formin part de tu.

El disseny de cada detall està garantit, ja que preparen el ram de la núvia els centres de taula, de manera totalment personalitzada per a vosaltres, perquè tingueu un casament únic que recordeu sempre.

En els paisatges i jardins silvestres, troben la seva inspiració, sense complicacions, deixant que sigui la flor la protagonista, trobant una bellesa tant salvatge com delicada.

Preguntes freqüents
  1. Disposen de servei a domicili?
    Sí, preparem comandes de tota mena.
  2. Fan rams personalitzats?
    Tots els nostres rams són personalitzats.
  3. Quins serveis ofereixen?
    Casaments al complet, comandes a domicili, serveis funeraris, etc.