Bodas by Silvia és una empresa especialitzada en l’organització i planificació de casaments a Catalunya. Els seus serveis abasteixen tots els aspectes necessaris per a una celebració nupcial exitosa i inoblidable.

Amb anys d’experiència en el sector, Bodas by Silvia ofereix una gamma àmplia de serveis que inclouen la cerca de llocs idonis per a la cerimònia i la recepció, la gestió de la decoració i la temàtica de la boda, la selecció de proveïdors de confiança com fotògrafs, floristes i música, i la coordinació de tots els detalls per assegurar que el dia del casament sigui perfecte.

El seu equip de professionals apassionats treballa de prop amb les parelles per entendre les seves visions i preferències, assegurant-se que cada boda sigui única i personalitzada. A més de l’organització del vostre gran dia, Bodas by Silvia ofereix la planificació de la lluna de mel que tant heu esperat. Sabrà trobar el lloc més paradisíac i ideal per a vosaltres.

La seva atenció als detalls i la dedicació a crear esdeveniments memorables, fan de Bodas by Silvia una elecció excel·lent per a qualsevol parella. Sens dubte, us donarà la possibilitat de gaudir de l’abans, el durant i el després, sense cap mena de preocupació.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Organització completa de casaments, coordinació del dia B, organització de la lluna de mel...
  2. Nombre màxim de comensals?
    No hi ha limitació.
  3. Hi ha possibilitat de desplaçament?
    Sí, per tot Catalunya.