logo-Bolquerets

Bolquerets Weddings, situat a Lleida, és l’espai ideal per capturar moments especials. Amb Silvia Rol, una experimentada fotògrafa apassionada, teniu l’oportunitat de capturar els moments més únics. Amb la seva mirada sensible i discreta, Silvia captura amb autenticitat els instants més íntims.

Té l’objectiu de mostrar les emocions sempre des de la distància, observant i tractant de passar desapercebuda perquè els moments siguin el més naturals i únics possibles. Silvia Rol ho fa de manera totalment natural perquè el vostre casament sigui un record familiar ple d’instants i detalls inoblidables i espontanis.

L’estil dels professionals de l’estudi de Silvia Rol es basa en la fotografia emocional, no només fotografiar a persones, sinó la seva ànima i, explicar la seva història en imatges. Una nova forma de plasmar un enllaç, basada en la premissa de capturar el que succeeix en aquest dia tan important per a les vides d’uns nuvis. Tracten d’intervenir el mínim possible, plasmant tant els seus elements com les seves emocions en la seva forma més especial i discreta possible.

Bolquerets Weddings us ofereixen un gran ventall de serveis pel record d’un moment tan màgic:

 • Àlbum
 • Reportatge preboda
 • Reportatge del dia del casament
 • Reportatge postboda
 • USB amb totes les fotografies en alta qualitat

No ho dubteu més. Deixeu que la professional Silvia Rol capturi cada instant, omplint-lo d’emoció i significat. El vostre casament serà un record familiar inoblidable, ple de moments espontanis i autèntics.

Preguntes freqüents
 1. Fan més d'un casament al dia?
  No.
 2. Si calgués, podria treballar hores extres?
  Sí, no cobra les hores extra.
 3. Quin estil de fotografia treballen?
  Tradicional, d'autor, documental, artístic, fotoperiodisme...
 4. Amb quanta antelació s'ha de contactar?
  Amb 2 mesos d'antelació.