boom_beat_events

A Boom Beat Events són especialistes en l’organització d’esdeveniments, des dels més petits fins als més grans. Compten amb un gran equip de professionals en música i animació que farà del vostre casament, un dia inoblidable pels nuvis i els seus convidats.

Ofereixen els seus serveis a tot Catalunya i s’encarregaran d’oferir els millors serveis pel casament dels vostres somnis, adaptant cada detall als vostres gustos i preferències, fent realitat l’esdeveniment que teníeu en ment. 

Amb Boom Beat Events podreu demanar qualsevol mena de serveis especials i muntatge d’escenaris, de música, DJ’s, so, animació i il·luminació, per crear un espai i una experiència únics. Compten amb un ampli repertori per a tots els gustos i estils diferents.

La seva llarga experiència en el sector, farà que pugueu deixar-ho a les seves mans i gaudir al màxim de tot el procés.

A més, treballa de la mà de Limon Corporate, una wedding planner experta en el sector. El dia B vetllaran perquè tot surti com estava planificat i cuidaran qualsevol petit detallo imprevist que pugui sorgir. Vosaltres només us haureu d’encarregar de gaudir de la festa i dels vostres amics i familiars!

Contacteu amb ellsexpliqueu-los el que voleu i gaudiu del moment més especial de les vostres vides!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Organització d'esdeveniments, il·luminació, muntatge d'escenaris, música...
  2. Tenen possibilitat de desplaçament?
    Sí, ofereixen els seus serveis per tot Catalunya i al País Valencià.
  3. Amb quanta antelació cal contactar amb ells?
    Com abans millor.