Brave Brides Wedding dissenya i fa a mà Tocats exclusius per a núvia. Cada Tocat és una joia que es pot personalitzar oferint un resultat original, únic i d´alta qualitat.

Lily té anys d’experiència al sector Novia i Alta Costura. El seu esperit inquiet, creador, es reflecteix a les noves preferències de les núvies perquè puguin tenir els complements adequats i la seva celebració sigui un èxit.

Tenim una secció amb Diademes Royal, Fascinators i Arracades de bijuteria a joc, exquisits complements que marquen la diferència, tots únics i fabulosos. També treballem tocats per a nenes de Comunió o Damita.

La comunicació fluida i l’assessorament de Brave Brides Wedding en tot moment permet desenvolupar i confeccionar els Tocats i els Complements somiats. Treballen amb materials d’alta gamma nacionals i d’importació, seguint les darreres tendències Nupcials, buscant la felicitat dels seus clients.

Brave Brides Wedding compleix els estàndards de qualitat en tots els processos per la seva pròpia exigència, respectant el medi ambient. L’objectiu és la vostra satisfacció.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Venda de vestits de núvia, disseny i confecció de vestits de núvia, venda de complements de núvia, disseny i confecció de complements de núvia, venda de vestuari per padrina, dames d'honor, patges..., disseny i confecció de vestuari per padrina, dames d'honor, patges ...
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Mínim 3 mesos.
 3. Teniu secció Outlet?
  No
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Glamour, modern, original, romàntic, vintage, eivissenc.