A Bruma de Blanc, la Marta crea un espai on l’emotivitat i l’essència es troben, explicant històries d’amor úniques a través de les seves fotografies. Cada somriure, cada mirada còmplice queda immortalitzada, convertint-se en preciosos records que perduraran per sempre.

Des dels primers moments de la parella fins al gran dia i més enllà, Bruma de Blanc ofereix una àmplia gamma de serveis per a parelles que desitgen un registre complet i emotiu de la seva història d’amor.

Serveis Oferits:

  • Pre Casament: Abans del gran dia, Bruma de Blanc realitza sessions de parella capturant la connexió única entre ambdós.
  • Sessions de Compromís: El compromís és un pas important en la història de la parella. S’encarrega de capturar aquests moments plens d’emoció i promeses d’un futur junts.
  • Reportatges de Casament: El dia de les núpcies és un dels més importants en la vida d’una parella. Bruma de Blanc és present per capturar cada detall, des dels preparatius fins a la festa, immortalitzant els moments més significatius i emotius del dia.
  • Post Casament: A més del dia de les noces, ofereix sessions de post casament. Aquestes sessions permeten a la parella relaxar-se i gaudir de moments junts després del gran dia, afegint records addicionals que complementen l’àlbum de casament.

Bruma de Blanc treballa de prop amb cada parella per comprendre els seus desitjos i preferències. El seu enfocament és capturar l’essència única de cada parella, assegurant-se que cada imatge expliqui una història genuïnament dolça i amb cura pels detalls.

Si busques una fotògrafa de casaments que capturi l’autenticitat i l’emoció de la teva història d’amor, no dubtis a posar-te en contacte amb Bruma de Blanc. Ella estarà encantada de crear records inoblidables que perduraran tota la vida.