Can_Carol_Hotel_Restaurant_logo

Can Carol Hotel Restaurant és la masia ideal i ubicada en un entorn de jardins i muntanyes per celebrar el vostre banquet de nuvis!

Can Carol situada al cor de Catalunya, és una antiga mansió rehabilitada de camp del segle XV a 40 min de Barcelona. És una masia amb encant ideal per celebrar el vostre casament, ja que disposa de totes les comoditats i facilitats que tant desitgeu.

El restaurant hotel, us ofereix la possibilitat de fer una gran celebració a la seva masia acompanyada de cuina d’autor per a fer del vostre esdeveniment un moment únic, inoblidable i ple d’èxits! Si ho preferiu, us donen l’opció de portar el vostre propi càtering.

La masia disposa de 7 habitacions totes amb bany i amb un toc modern, minimalista, individual, especial i representatiu de la regió d’Anoia… Una opció perfecta per poder fer una celebració llarga i al mateix temps poder descansar. També, disposa d’amplis espais comuns interiors així com jardins i piscina per gaudir del moment especial d’una forma refrescant i ple de somriures.

A més, la ubicació d’aquesta finca us permet descobrir la fauna de la natura, ja que és un entorn privilegiat i apartat de la ciutat per fer excursions i activitats.

Can Carol Hotel Restaurant, sense cap mena de dubte és l’espai ideal per celebrar el vostre casament!

Preguntes freqüents
  1. Espais disponibles?
    7 Habitacions, piscina i jardins.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Banquet, lloguer de la masia...
  3. Quin tipus de menú ofereix?
    Cuina d'autor, tot i que també podeu portar el vostre propi càtering.