Can_Carol_Hotel_Restaurant_logo

Descobreix Can Carol Hotel Restaurant, una masia encantadora situada en un entorn de jardins i muntanyes, perfecta per a celebrar el teu banquet de casament. Ubicada al cor de Catalunya, a tan sols 40 minuts de Barcelona, aquesta antiga mansió rehabilitada del segle XV ofereix totes les comoditats que necessiteu per al vostre gran dia.

El seu restaurant hotel us brinda l’oportunitat de gaudir d’una celebració única amb cuina d’autor, convertint el vostre esdeveniment en un moment inoblidable i ple d’èxits. Disposen de la flexibilitat per adaptar-se a les vostres preferències, incloent-hi la possibilitat de portar el vostre propi càtering.

Amb 7 habitacions modernes i acollidores, totes amb bany privat, Can Carol us ofereix l’espai perfecte per a una celebració llarga i relaxada. A més, disposa d’unes àmplies zones comunes interiors, jardins i piscina que us conviden a gaudir del moment especial amb una nota refrescant.

Aprofita la ubicació privilegiada per explorar la natura i gaudir d’activitats a l’aire lliure en un entorn apartat de la ciutat. Can Carol Hotel Restaurant és, sens dubte, l’elecció ideal per a celebrar el vostre casament amb èxit!

Preguntes freqüents
  1. Espais disponibles?
    7 Habitacions, piscina i jardins.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Banquet, lloguer de la masia...
  3. Quin tipus de menú ofereix?
    Cuina d'autor, tot i que també podeu portar el vostre propi càtering.