Carles Domenech Estudi de Fotografia i 3D és un estudi de fotografia 3D situat al municipi d’Anglès, a Girona. Ofereix una àmplia gamma de serveis fotogràfics i de creació digital que crearan records únics del vostre gran dia.

Carles Domenech és especialista en fotografia nocturna i light painting. La seva experiència en aquests àmbits li permet crear imatges úniques i creatives, que capturen la bellesa del món nocturn i el moviment de la llum. Amb les sessions de Light Painting personalitzades a part d’aconseguir unes fotografies molt originals, gaudireu d’una experiència diferent al costat de la vostra parella. I, al vostre casament podreu gaudir del seu Photocall Light Painting amb efectes especials i jocs de llums

També crearà el vostre reportatge de boda, preboda i postboda. En aquests casos, es centra a capturar els moments més especials de cada esdeveniment, per crear un record inoblidable per a vosaltres. Farà que, tant vosaltres com els vostres convidats, us sentiu còmodes en tot moment, immortalitzant els moments més espontanis del vostre casament.

A més, Carles Domenech Estudi de Fotografia i 3D posa a la vostra disposició diferents packs personalitzats que inclouen preboda, postboda, només cerimònia, fins a la festa final o, amb el Photocall Light Painting. Així, cada parella podrà adaptar el pack a les seves preferències i necessitats.

Sens dubte, és l’opció ideal per crear records únics del dia més important de les vostres vides!

A més, si reserveu hora a l’estudi per demanar pressupost sense compromís, podreu fer-vos una foto d’exemple de Photocall Light Painting totalment gratis.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Reportatges de boda, preboda i postboda, photocall light painting, fotografia nocturna...
  2. Fan pack de núvis?
    Sí, totalment personalitzats segons les preferències de cada parella.
  3. Hi ha possibilitat de desplaçament?
    Sí, per tota Catalunya.