Si voleu un casament en un ambient incomparable, comptar amb Carpes Girona serà una opció molt encartada.

Carpes Girona ofereix carpes per a casaments i una infinitat de serveis complementaris que faran que al vostre casament no hi falti cap detall.

Entre els seus serveis trobarem:

Lloguer de Carpes:

 • Jaima beduïna: amb una bona il·luminació, són precioses. Estan inspirades en les carpes beduïnes i la seva estructura permet adaptar-les a qualsevol espai.
 • Carpa transparent: és perfecta per a casaments a l’aire lliure, tant en cas de pluja, com per la seva bellesa en casaments nocturns. Ens permet gaudir de la vetllada mentre observem el cel i l’entorn.
 • Carpa pavelló mixta: És ideal per a casaments al migdia. El sostre blanc protegeix el sol i la pluja. Té els laterals transparents.
 • Lloguer carpa pagoda: Ideal per acoblar-la a diferents carpes. Poden ser blanques, transparents o mixtes.
 • Carpes tipis: El seu disseny tribal i la seva estructura permet combinar-les creant diferents espais i oferint un aire tribal al casament.

Il·luminació: Compten amb diferents opcions ideals per a crear diferents ambients, donar calidesa i fer que el vostre casament destil·li encant per totes bandes. Disposen d’Il·luminació de carpes, d’estructures o productes d’il·luminació independents com ara: Guirnaldes, microleds, focus exteriors per a façanes i arbre i focus led.

Estructures:  pèrgola d’ombrejat, tendals vela, ponts de llum i circ lumínic que crearan una atmosfera realment especial.

Complements per a carpes: crearan un ambient únic, tenint en compte fins al mínim detall, subministrant i col·locant cadires sense que us hàgiu de preocupar de res.

Climatització per a carpes: Amb el seu servei de climatització de carpes, proporcionen una temperatura ambient i una sensació de confort ideal perquè el teu casament sigui perfecte, mitjançant calefacció amb termòstat, estufes d’exterior, i calefacció amb termòstat.

 

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Lloguer de carpes, il·luminació, complements i estructures.
 2. Quin tipus de productes lloguen?
  Jaimes, beduïnes, carpes transparents, mixtes, pagodes, tipis.
 3. Quins serveis s'inclouen?
  Lloguer, transport, muntatge, desmuntatge i recollida.