A Caterina Nuvis es dediquen a tu, al teu estil, t’oferiran el millor vestit per a un dia tant especial com el de la teva boda. Amb una trajectòria de més de 15 anys, la seva professionalitat i tracte proper els ha portat a l’èxit que tenen avui dia. A oferir un ventall de vestits molt més ampli i per a totes les ocasions i temporades.

Són gent de passió, d’idees, d’innovació, fan dissenys únics i personalitzats per a tu, que s’adaptaran de forma perfecta al teu cos. El vestit dels teus somnis, de la mà de Caterina Nuvis.

D’altra banda, fan vestits per al moment de la festa, per lluir a tots els moments de la boda, les padrines també compten amb mil opcions. Per anar ben combinades amb la núvia, a Caterina Nuvis trobaran vestits llargs, curts, de temporada, amb mànigues o guants. Caterina Nuvis estarà al teu costat en tot moment per a recomanar-te i assessorar-te els millors vestits.

Així doncs, treballen amb tots els aspectes i complements dels vestits que ofereixen, com les sabates, tocats, vels o roba interior.

Per al nuvi, exactament el mateix, vestits de totes les maneres, de color o minimalista, sempre a la vanguardia de la moda. Ofereixen tota mena de complements per a portar un vestit a l’alçada en un dia tant especial.

Al comptar amb un taller propi, els vestits de disseny i únics es troben a l’ordre del dia, i es un valor afegit que els diferencia, fent que cada núvia quedi satisfeta. Tot i que treballen també amb multimarques líders al mercat com St. PatrickLuna Novias, Venus, White One, Lugo Novias o Cosmobella. I en vestits de festa amb DemetriosOlimaraZeila i Carla Ruiz entre d’altres.

Compta amb Caterina Nuvis per a estar radiant el dia del teu casament, per a portar un vestit únic, tant especial com el dia en el que el portaràs.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Venda de vestits de núvia, disseny i confecció de vestits de núvia, venda de complements de núvia, disseny i confecció de complements de núvia, venda de vestuari per padrina, dames d'honor, patges..., disseny i confecció de vestuari per padrina, dames d'honor, patges ...
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  uns 6 mesos.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Glamour, modern, original, romàntic, vintage, eivissenc.
 6. I tipus de complements?
  Llenceria, sabates, joieria, vels, tocats i accessoris per al cabell, guants i paraigües.