Amb una trajectòria de més de 15 anys, ens dediquem als vestits de núvies i també a vestits de festa, padrines, primera comunió i arres, a banda dels complements com són sabates, bosses, tocats, vels o roba interior.

Les nostres idees intenten aconseguir dissenys bonics i amb una relació qualitat – preu immillorable. Principalment per a núvies disposem de tots els complements, a més de roba interior i llenceria. Tenim taller propi on podem fer un disseny ajustat al que somies i també treballem amb multimarques com St. Patrick, Luna Novias, Venus, White One, Lugo Novias, Cosmobella. I en vestits de festa amb Demetrios, Olimara, Zeila, Carla Ruiz.

Posem a la teva disposició la nostra experiència i et brindem un tracte personalitzat, en un ambient agradable i familiar, amb la finalitat que aconseguim complir amb totes les teves necessitats per a aquests moments tan especials.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Venda de vestits de núvia, disseny i confecció de vestits de núvia, venda de complements de núvia, disseny i confecció de complements de núvia, venda de vestuari per padrina, dames d'honor, patges..., disseny i confecció de vestuari per padrina, dames d'honor, patges ...
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  uns 6 mesos.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Glamour, modern, original, romàntic, vintage, eivissenc.
 6. I tipus de complements?
  Llenceria, sabates, joieria, vels, tocats i accessoris per al cabell, guants i paraigües.