sparagaria_events_catering

El Càtering Sparagaria Events d’Esparraguera (Barcelona) és una opció excel·lent per a tota mena d’esdeveniments i de celebracions. Amb la seva experiència i gran reputació en el món de la gastronomia, ofereixen un servei de càtering de qualitat que satisfà les expectatives dels clients més exigents.

S’encarregaran de fer del vostre casament un dia magnífic, gràcies als seus exquisits plats. El seu extens menú ofereix una gran varietat de plats que combinen ingredients frescos i de temporada amb les tècniques culinàries més innovadores del mercat. Els seus cuiners talentosos preparen cada plat amb cura i atenció als detalls per aconseguir sabors exquisits i presentacions atractives.

El Càtering Sparagaria Events adapta els seus serveis a les necessitats específiques de cada paella, amb una atenció personalitzada i professional. També cuiden de tots els detalls logístics perquè els clients puguin gaudir plenament de l’ocasió. Els vostres comensals estaran ben atesos en tot moment.

A part del seu servei de càtering, posen a la vostra disposició altres serveis:

 • Fotografia.
 • Vídeo.
 • Música en viu i DJ.
 • Efectes sonors i música ambiental.

Sens dubte, Càtering Sparagaria Events complirà totes les vostres expectatives i farà del dia del vostre casament, un dia únic i màgic en tots els sentits. Contacteu amb ells i feu realitat la boda dels vostres somnis! 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Càtering, fotografia, vídeo, DJ...
 2. Fan menús personalitzats?
  Sí.
 3. Amb quin tipus de casaments treballen?
  Tota mena de casaments.