Descobreix el fascinant món submarí amb Blaumar, una experiència inoblidable perfecta per comiats de solter que busquen aventures úniques. Submergeix-te en l’aventura amb el Centre de Busseig Blaumar, el centre de submarinisme amb més de 40 anys d’experiència garantint professionalitat i seguretat en cada immersió. El seu equip tècnic certificat i preparat està llest per oferir-te la millor experiència en el món del busseig.

Situat a Mataró, a només 20 minuts de Barcelona, el Centre de Busseig Blaumar ofereix diversos serveis que inclouen cursos de submarinisme adaptats a les teves necessitats, amb una titulació reconeguda internacionalment. A més, descobreix els impressionants fons marins del Maresme, amb la seva diversitat de flora i fauna, en més de 600 sortides que realitzen cada any.

No ets submarinista encara? No et preocupis, a Blaumar disposen d’una escola de submarinisme on et guiaran en el teu primer pas cap a aquest emocionant món. A més, ofereixen serveis de venda i lloguer d’equips, així com activitats pedagògiques i batejos submarins.

Vine i explora el món submarí amb Blaumar, una experiència emocionant que enriquirà els moments compartits amb els teus amics. On l’aventura mai s’acaba!

Preguntes freqüents
  1. Quina és la durada mitjana d'un curs de submarinisme al Centre de Busseig Blaumar?
    La durada mitjana d'un curs de submarinisme pot variar depenent del nivell de certificació que es busqui i del ritme d'aprenentatge de l'estudiant.
  2. Què ofereix Blaumar per a parelles que desitgin una experiència única com a part de la seva celebració de boda?
    Blaumar ofereix batejos submarins especials per a parelles, una manera romàntica de celebrar l'amor sota les aigües cristal·lines del Mediterrani.
  3. Com pot complementar una aventura submarina la lluna de mel d'una parella recent casada?
    Una aventura submarina amb Blaumar pot crear records inoblidables per a una lluna de mel emocionant i fora de l'ordinari, oferint un món subaquàtic fascinant per explorar junts com a nova parella.