El Coro Rociero Hermandad de Rubí animarà el vostre casament de la forma més original i agradable. Podreu gaudir d’un moment únic gràcies als seus cants, amb la millor música.

Podeu donar-li un toc molt especial i diferent al vostre casament, on vosaltres i tots els vostres amics i familiars ho gaudireu al màxim. El seu objectiu és que passeu una bona estona i us sentiu còmodes en un dia tan destacat per a vosaltres.

El grup del Coro Rociero Hermandad de Rubí s’encarregarà d’alegrar els millors moments del vostre gran dia.

S’adaptaran totalment a les necessitats de cada parella per tal d’oferir un servei personalitzat i fer del vostre casament un moment únic. A més, el seu pack de boda inclou la missa rociera cantada i cançons a la sortida de la cerimònia. També ofereixen la possibilitat d’amenitzar altres moments amb la seva música, depenent de les vostres preferències.

El Coro Rociero Hermandad de Rubí compta amb un repertori de música molt autèntica:

 • Rumba
 • Sevillanes
 • Flamenc
 • Cançons actuals

A més, també estan totalment disposats a incloure cançons de petició personal pels nuvis. Així, faran del vostre dia, el més especial i personal possible.

Podeu posar-vos en contacte amb ells i assistir a algun dels seus assajos perquè veieu amb l’autenticitat i l’essència amb la qual fan les seves actuacions.

Preguntes freqüents
 1. Quin és el vostre repertori musical?
  Misses, rumba, sevillanes i cançons actuals
 2. Possibilitat de desplaçament?
  Sí.
 3. Què inclou el pack de boda?
  Missa rociera cantada i cançons al sortir de la cerimònia.