Us proposem una experiència única per al vostre casament amb el Coro Rociero Hermandad de Rubí. Els seus cants emotius i la millor música crearan un ambient original i agradable que convertirà el vostre dia especial en un record inoblidable.

Amb el Coro Rociero, podeu donar un toc especial i diferent al vostre casament, oferint una experiència única tant per a vosaltres com per als vostres amics i familiars. L’objectiu principal del cor és garantir que tots gaudiu plenament d’aquest moment destacat.

El seu grup es compromet a alegrar els millors moments del vostre gran dia i s’adapta totalment a les vostres necessitats per proporcionar un servei personalitzat. El pack de boda inclou una missa rociera cantada i música a la sortida de la cerimònia. També ofereixen la possibilitat d’amenitzar altres moments importants amb la seva música, adaptant-se a les vostres preferències.

Amb un repertori ric i autèntic, incloent rumbes, sevillanes, flamenc i cançons actuals, el Coro Rociero Hermandad de Rubí us ofereix una experiència musical completa. A més, estan oberts a incloure cançons especials que us siguin significatives, fent del vostre dia un esdeveniment tan especial i personal com sou vosaltres.

Poseu-vos en contacte amb el Coro Rociero de Rubí i assistiu a un dels seus assajos per experimentar l’autenticitat i l’essència de les actuacions. Estan aquí per fer del vostre casament un moment inoblidable.

Preguntes freqüents
  1. Quin és el vostre repertori musical?
    Misses, rumba, sevillanes i cançons actuals
  2. Possibilitat de desplaçament?
    Sí.
  3. Què inclou el pack de boda?
    Missa rociera cantada i cançons al sortir de la cerimònia.