Contacte

Cortal Gran és una antiga finca que data del segle XIV. Després d’haver estat totalment reformada, l’any 2011 Cortal Gran obre les seves portes, els seus jardins, porxos i annexos per a la celebració de casaments màgics i esdeveniments inoblidables.

Ofereix capacitat fins a 300 convidats, i gran varietat d’espais i opcions perquè cada casament esdevingui una celebració única i adaptada als gustos i preferències de cada parella. Entre els espais que ofereix es troben un pati d’armes del segle XV,  la sala de pedra, els jardins de conte, porxos, hivernacle…

El vostre banquet pot emplaçar-se al saló de sostres en volta, al gran porxo o al jardí, amb l’encant d’un cel estelat. I en cas que en el vostre gran dia el temps no acompanyi, la casa compta amb un pla B Perfecte. Destaca especialment l’hivernacle, un indret màgic i romàntic, ideal per a celebrar-hi la vostra cerimònia. Al costat del gran porxo, es troba la sala de pedra, on podreu gaudir de la discoteca i ball del vostre gran dia. I per arrodonir la celebració, us organitzaran un bon ressopó (food truck). Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Celebració de casaments i esdeveniments.
 2. Quins serveis oferiu per a la celebració de casaments?
  Lloguer de l'espai, barra lliure i ressopó (food truck).
 3. De quins espais disposeu?
  Diferents salons per a banquet, sala de pedra (discoteca), jardins, porxos, hivernacle, Pla B.
 4. Nombre màxim de convidats?
  Fins a 300 convidats.