Cortal Gran és una antiga finca que data del segle XIV, ubicada a Sant Pere Pescador (Girona).

Després d’haver estat totalment reformada, l’any 2011 Cortal Gran obre les seves portes, els seus jardins, porxos i annexos per a la celebració de tota mena de casaments màgics i esdeveniments inoblidables.

La finca el Cortal Gran compta amb una capacitat fins a 200 convidats. A més, trobareu una gran varietat d’espais i opcions perquè cada casament esdevingui una celebració única i totalment adaptada als gustos i les preferències de cada parella. Entre els espais que ofereix es troben:

 • Un pati d’armes del segle XV
 • Una sala de pedra
 • Uns jardins de conte
 • Diversos porxos
 • Un hivernacle

El vostre banquet pot emplaçar-se al saló de sostres en volta, al gran porxo o al jardí, amb tot l’encant d’un cel estelat. I, en cas que en el vostre gran dia el temps no acompanyi, la casa compta amb un pla B perfecte. Destaca especialment per l’hivernacle, un indret màgic i romàntic, ideal per a celebrar-hi la vostra cerimònia.

Al costat del gran porxo, es troba la sala de pedra, on podreu gaudir de la discoteca i el ball del vostre dia tan especial. I, per tal d’arrodonir la celebració, us organitzaran un bon ressopó amb els food trucks que trobareu, amb un munt de propostes diferents. 

Sens dubte el Cortal Gran és el lloc ideal per celebrar el dia del vostre casament. Gaudireu d’un espai fantàstic al costat dels vostres amics i familiars.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Celebració de casaments i esdeveniments.
 2. Quins serveis ofereixen per a la celebració de casaments?
  Lloguer de l'espai, barra lliure i ressopó (food trucks).
 3. De quins espais disposen?
  Diferents salons per a banquet, sala de pedra (discoteca), jardins, porxos, hivernacle, Pla B.
 4. Nombre màxim de convidats?
  Fins a 200 convidats.