costa_rica_te_enamora

Costa Rica Te Enamora és una agència de viatges dedicada a proporcionar experiències de viatge sostenibles i enriquidores als seus clients. El seu enfocament se centra en els viatges per Costa Rica i d’Amèrica Central.

L’empresa us brinda l’oportunitat de submergir-vos en autèntiques experiències, on podreu descobrir els llocs més extraordinaris fora de les rutes turístiques convencionals. A més, us ofereixen una selecció d’hotels en entorns naturals impressionants per relaxar-vos i rejovenir-vos.

Costa Rica Te Enamora també organitzarà excursions i activitats úniques que se centren en la cultura local i la meravellosa biodiversitat de la regió. L’empresa es preocupa per la sostenibilitat, treballant amb proveïdors que compleixen amb polítiques de responsabilitat social i certificacions mediambientals.

Adapten totes les necessitats individuals de cada parella, oferint paquets assequibles sense comprometre la qualitat i garantint la vostra seguretat durant tot el viatge, amb assegurances completes i adients a cada destinació.

Amb Costa Rica Te Enamora gaudireu d’una lluna de mel de 10 amb aventures com:

 • Busseig i snorkel. 
 • Parcs Nacionals.
 • Observar cocodrils, aus, mamífers.
 • Visitar illes paradisíaques. 
 • Descobrir l’Amazona d’Amèrica Central.

I, molt més!

Demaneu la vostra cita i deixeu-vos assessorar de forma totalment personalitzada. Sens dubte, són la millor opció per passar una lluna de mel sense preocupacions i inoblidable! 

*Pots contactar amb la teva agencia habitual si ho desitges. 

Preguntes freqüents
 1. En quines destinacions són experts?
  En Costa Rica i Amèrica Central.
 2. Organitzen viatges a mida?
  Sí.
 3. En que destaquen?
  En crear viatges sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.