Creative & Love,  esdevé un referent en l’organització i decoració de casaments a l’Empordà, la Costa Brava, i Girona, des de fa més de 7 anys. Organitza bodes exclusives a les millors cales de la costa brava. Bodes amb encant en masies espectaculars així com bodes romàntiques arreu de Girona. Dissenyen moments únics, festes boniques i molt cuidades, complint els somnis de cara parella de nuvis.

Al capdavant de Creative & Love hi ha l’Imma, diplomada en turisme i especialitzada el protocol d’esdeveniments. Ella i el seu equip, format per grans professionals de diversos àmbits, faran que el vostre casament sigui únic i especial. Un dia excepcional per a vosaltres, que romandrà a la memòria de tots els vostres convidats.

Creative & Love ha dissenyat un pack integral perquè cada parella trobeu ràpidament allò que voleu per al vostre casament. Pack que podreu personalitzar plegats i per fer-lo totalment a mida.

El pack All Wedding és totalment complet per a un casament perfecte. Un pack ideal si teniu molt clar que voleu començar a organitzar el casament de zero i contemplar el gran ventall de possibilitats que teniu perquè el vostre casament sigui tal com sempre heu desitjat. Us ajudaran a dissenyar un dia perfecte des del més mínim detall: disseny d’invitacions, regals dels convidats, selecció de proveïdors (fotògrafs, floristeria, videògraf, cotxe nupcial…) selecció de la masia o espai, allotjament pels nuvis i convidats, planificació i timming… Gaudireu d’un assessorament totalment personalitzat i una decoració de somni.

L’objectiu de Creative & Love no és cap més que la il·lusió per la feina ben feta i fer els vostres somnis, realitat. A l’Equip de Creative & Love, tot son ganes i passió per aconseguir fer del vostre casament, una festa memorable!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Il·limitat.
 2. Teniu packs de nuvis?
  Sí, tenim tres, cada un d'ells focalitzat en els tres pilars fonamentals que tenen els casaments:
 3. Quins serveis ofereixen?
  Organització, coordinació i decoració del casament: Localització per a la cerimònia civil o religiosa i de l’espai, restaurant o hotel on celebrar el casament. Ambientació i decoració integral del casament. Negociació amb els diferents proveïdors: Fotografia i vídeo, agència de viatges, càtering o restaurant, floristeria, classes deball, carpes,música, animació, il.luminació i sò...Estilisme pels nuvis i acompanyants. Assistència el dia del casament.
 4. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Religiosa, civil, simbòlica, a l’aire lliure, tots els ritus.
 5. Especialistes en casaments a?
  L’Empordà, i la Costa Brava, a tot Catalunya i de fet especialitzades en Wedding Destinations, per tots aquells qui viuen a l'estranger i es volen casar aquí.