Creative & Love es una empresa jove però amb àmplia experiència en la industria dels casaments, especialista en casaments a la Costa Brava i província de Girona. Ha organitzat més de 200 casaments.

Al capdavant, l’Imma, una apassionada de la seva feina. S’encarrega del disseny, la planificació i organització de casaments, especialment en “wedding destination”, sobretot per aquelles parelles que viuen a l’estranger i es volen casar en la nostra bonica terra; amb un tracte totalment personalitzat.

Podreu comptar amb ella en tot moment. El seu únic objectiu és complir les més altes expectatives per aquell dia.

L’Imma és especialista en CAPTURAR les emocions, les personalitats, els somnis, els anhels i els estils, en PLASMAR aquesta informació en propostes sorprenents i reals. Propostes que vosaltres podreu analitzar i decidir quina és la vostra! No li agrada fer dos casaments iguals, i és per això que treballa cada casament de manera singular, única i diferenciada.

Tot el material que publica són produccions pròpies, mai plasma treballs d’altres event-planners.

NO accepta COMISSIONS de cap tipus. Això li permet poder ser sempre totalment objectiva i imparcial, analitzant totes les propostes a fons, i tenint clar que el més important per ella sou vosaltres i el vostre casament.

Us ajudarà des del primer moment en la cerca dels millors proveïdors, i us aconsellarà basant-se en la seva llarga experiència en el mercat, buscant rentabilitzar els diners que destinareu al vostre casament.

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Il·limitat.
 2. Teniu packs de nuvis?
  Sí, tenim tres, cada un d'ells focalitzat en els tres pilars fonamentals que tenen els casaments:
 3. Quins serveis ofereixen?
  Organització, coordinació i decoració del casament: Localització per a la cerimònia civil o religiosa i de l’espai, restaurant o hotel on celebrar el casament. Ambientació i decoració integral del casament. Negociació amb els diferents proveïdors: Fotografia i vídeo, agència de viatges, càtering o restaurant, floristeria, classes deball, carpes,música, animació, il.luminació i sò...Estilisme pels nuvis i acompanyants. Assistència el dia del casament.
 4. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Religiosa, civil, simbòlica, a l’aire lliure, tots els ritus.
 5. Especialistes en casaments a?
  L’Empordà, i la Costa Brava, a tot Catalunya i de fet especialitzades en Wedding Destinations, per tots aquells qui viuen a l'estranger i es volen casar aquí.