CRISJOIES, situada a Manresa, és la joieria perfecta que crea petites obres d’art per narrar la vostra història.

Aquest projecte és fruit de la passió de Cristina Gimenez, una professional destacada i amant de les joies, que ha descobert l’orfebreria com a mitjà d’expressió, explorant un món de sentits a través de diversos materials. D’aquesta manera, ella construeix el seu propi univers. A CRISJOIES, la joia és més que un simple ornament; volen transmetre emocions amb cada creació.

Descobriu a CRISJOIES col·leccions úniques i peces originals, com aliances, anells, joieria eròtica, penjolls, collarets, arracades i molts altres articles a la seva botiga. També realitzen exposicions de les seves creacions, on podeu adquirir-les i participar en classes al seu taller.

A més, personalitzen joies per fer que els complements dels nuvis siguin únics i especials.

CRISJOIES vetlla perquè els petits trésors que narren la vostra història siguin portats amb elegància. Ofereixen una atenció excel·lent i personalitzada per ajudar-vos a trobar la joia que millor s’ajusti a la vostra personalitat.

Si voleu narrar la vostra història de la millor manera a través de les joies que us acompanyaran en el dia més important, confieu en CRISJOIES. S’encarregaran de tot!

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Aliances, anells, braçalets, penjolls, collarets...
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí. Fan dissenys personalitzats.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Sí.