CRISJOIES_Logo

CRISJOIES ubicada a Manresa, és la joieria ideal, que crea petits objectes que explicaran la vostra història.

El projecte neix gràcies a Cristina Gimenez, una gran professional i amant de les joies, que descobreix l’orfebreria com a mitjà d’expressió i compren el món dels sentits experimentant amb tota mena de materials. D’aquesta manera crea el seu propi univers. Entenen la joia més enllà que un simple ús ornamental. El que volen a la joiera és transmetre emocions amb les seves creacions.

CRISJOIES trobareu col·leccions i peces úniques i originals, com aliances, anells, joieria eròtica, penjolls o collarets, arracades i molt més, que podreu trobar a la botiga. Així doncs, també fan exposicions de les seves creacions on també podreu comprar i fer classes al seu taller.

A més, fan joies personalitzades perquè els vostres complements de nuvis siguin únics i especials.

CRISJOIES vetllarà perquè porteu aquells petits objectes, que explicaran la vostra història, de la millor manera. Us donaran una atenció excel·lent i personalitzada perquè trobeu aquella joia que més encaixi amb vosaltres.

Si voleu transmetre la vostra història de la millor manera mitjançant les joies que us acompanyaran al dia més important, CRISJOIES s’encarregarà de tot!

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Aliances, anells, braçalets, penjolls, collarets...
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí. Fan dissenys personalitzats.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Sí.