A Crown Viatges & Assegurances trobaràs l’agència de viatges que buscaves. Les seves oficines es troben al municipi de Granollers, a Barcelona.

És una agència diferent, on organitzen el viatge de noces que millor s’adapta als vostres gustos i necessitats. Podreu gaudir d’un servei totalment personalitzat i molt acurat, que farà del vostre viatge un final inoblidable del vostre casament.

Durant tot l’any organitzen exposicions de diferents destins pels nuvis, on una persona nativa de cada racó del món amb un ampli coneixement de l’indret, us explicarà les característiques i els costums.

Us explicaran tot el necessari perquè res us agafi desprevinguts i pugueu gaudir al 100% del lloc que heu escollit, des de les platges més paradisíaques com a les Maldives, Indonèsia, Tailàndia, Austràlia i la Polinèsia, fins a ciutats com Japó i New York, o llocs icònics com Kènia. 

Crown Viatges & Assegurances organitzarà el viatge dels vostres somnis i no haureu de preocupar-vos per res. S’encarregaran dels vols, els trasllats, l’allotjament, les assegurances necessàries per a cada destí, les visites… I, vosaltres, només haureu de gaudir al màxim!

Gaudireu el viatge més important de les vostres vides amb els millors hotels, els millors destins i, tot pensat en i per a vosaltres. 

No ho dubteu més i contacteu amb ells, estaran encantats d’assessorar-vos i fer-vos un pressupost 100% personalitzat i sense cap compromís. Crown Viatges & Assegurances us ajudarà a viure un viatge únic i màgic per a vosaltres. 

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions són especialistes?
    Fan viatges a mida i a tota mena de destinacions.
  2. Tenen pack de nuvis?
    Sí, packs totalment personalitzats.
  3. Organitzen viatges de noces a mida?
    Sí.