Danae Música fusiona els seus instruments on capturen l’essència de les cançons modernes, creant un ambient màgic ideal per amenitzar els vostres esdeveniments. Us conviden a descobrir la seva elegància i energia en primera persona.

Ofereixen un paquet que inclou música per a la cerimònia i l’aperitiu del vostre casament. Les cançons per la cerimònia poden ser triades segons la vostra preferència, i a més ofereixen una actuació d’1 hora i 30 min durant l’aperitiu.

A part, amb Danae Música podeu triar les cançons que millor us representin per a la vostra entrada a la cerimònia. Dins del seu repertori, podreu escoltar temes de: Leiva, La Oreja de Van Gogh, Jarabe de Palo, C. Tangana, Adele, Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran, Green Day, Imagine Dragons, The Vere, Radiohead, Smash Mouth, Zaz, Queen, Oasis, The Cranberries, Lax’n’busto, Oques Grasses, Sau, i molts altres.

No us heu de preocupar de res! Els serveis de Danae Música inclouen l’equip de so, transport, muntatge i actuació. Demaneu el vostre pressupost i convertiu el vostre dia especial en un record inoblidable.

Reserveu Danae Música per afegir un toc d’harmonia i encant al vostre pròxim esdeveniment!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Música per a la cerimònia i l'aperitiu.
  2. Què inclouen els serveis de boda?
    Inclouen l'equip de so, transport, muntatge i actuació.
  3. Quin estil de música oferiu?
    Poden ser triades segons les preferències del nuvis.