Logo-De-moi-a-Toi

Explora d’una manera nova i emocionant de fer regals amb De Moi à Toi. Son una botiga especialitzada en detalls per a esdeveniments i regals personalitzats originals, i porten la màgia fins a la teva porta.

Cada encàrrec és elaborat exclusivament per a tu, amb dedicació i amor, perquè cada moment sigui especial i únic. Amb ells, tens la possibilitat de mantenir un contacte directe en tot moment per a pressupostos, personalitzacions, dubtes o fins i tot mostres de disseny gratuït dels teus regals personalitzats.

Amb De Moi à Toi, no seràs atès per un robot! Una persona real estarà a l’altre costat per atendre’t en tot el que necessitis. Ofereixen una àmplia varietat de regals i detalls, com tasses personalitzades, sabatilles de lona, regals infantils, porta fotos, pedres i rajoles personalitzades, coixins personalitzats i molts més.

Els seus productes són ideals per a esdeveniments com casaments, comunions i batejos. A més, tenen serveis especials com cervesa artesana per a esdeveniments, ritus de sorra per a cerimònies i molt més.

A la seva pàgina web, trobaràs una botiga en línia fàcil d’utilitzar, on podràs fer els teus encàrrecs de manera còmoda i ràpida. De Moi à Toi et convida a descobrir el plaer de regalar moments inoblidables amb detalls personalitzats. Fes que cada ocasió sigui especial.

Preguntes freqüents
  1. Quin és el seu horari d'atenció?
    De Dilluns a Dijous de 10h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h - Divendres de 10:00h a 14:00h
  2. Com funcionen els temps de disseny, elaboració, manipulació i enviament?
    Termini d'elaboració per a productes personalitzats: de 10-30 dies hàbils. Termini d'enviament: De 1-3 dies hàbils. (depèn de la companyia d'enviament) Enviament gratuït per a comandes superiors a 75€ (A península)
  3. Com es realitza una comanda a la seva pàgina web?
    1. Accedeix al teu article desitjat. 2. Completa les opcions de personalització 3. Marca la quantitat d'articles que desitges i afegeix-lo a la cistella. 4. Quan tinguis la teva cistella completa, revisa la teva comanda perquè tot estigui correcte. 5. A continuació escriu les anotacions pertinents referents a la teva comanda a "NOTES DE COMANDA". 6. Marca l'opció "Estic d'acord amb termes i condicions". 7. Procedeix al pagament 8. És el moment de crear el teu compte o iniciar sessió. 9. Completa les dades d'enviament. 10. Trieu el vostre mètode d'enviament i continueu amb el pagament. 11. Finalitza la teva compra.