DeBlaze High Decibel és una empresa de Lleida dedicada al lloguer d’equips de so i llums per a esdeveniments de tot tipus.

Dins dels seus serveis també ofereixen sonoritzacions, discomòbils, sistemes audiovisuals, instal·lacions de llums i so…

Si desitgeu lluir un bon espectacle el dia del vostre casament, ells s’encarreguen d’organitzar tot l’equip de llum i so per a que tingueu una festa memorable i gaudiu al màxim amb els vostres convidats.

La música pot marcar la diferència entre ser recordada com un casament més o una festassa memorable. Per ells, el vostre casament és el més important. La banda sonora de la vostra vida sonarà al vostre enllaç i el seu equip s’encarregarà que tot sigui perfecte i que ningú pari de ballar.

Vosaltres trieu la música de moments especials, i DeBlaze High Decibel us ajudarà amb la selecció perquè l’èxit sigui rotund.

Preguntes freqüents
  1. Realitza muntatges a l'aire lliure?
  2. Quina curiositat o característica especial ressaltaries sobre el teu negoci?
    El tracte proper i professional amb els nuvis és un dels punts forts que els nuvis més destaquen. Els nuvis se senten tranquils. Tot està pensat perquè res no falli i tot sigui diversió.
  3. Hi ha algun càrrec per desplaçament a altres ciutats?
    Depèn de la distància del lloc de l'esdeveniment.