Dermis Koru està ubicat a Reus i compta amb esteticistes professionals amb més de 16 anys d’experiència i, amb un únic objectiu: La bellesa del vostre cos.

Durant el dia a dia la pell s’ha de protegir dels agents exteriors com el vent, la radiació solar i la deshidratació, els principals factors de l’envelliment. Aquesta protecció s’ha de fer amb tractaments que reforcin els teixits per evitar la pèrdua de fermesa. A la nit és quan la pell es regenera i permet absorbir millor els actius tractants com els sèrums o les cremes amb acció regenerant que us apliquen a Dermis Koru.

Posen a la vostra disposició tota mena de tractaments professionals i les tècniques més avançades per obtenir resultats excepcionals. A tots els seus tractaments utilitzen productes de primeríssima qualitat i amb les concentracions òptimes per l’eficàcia i la tolerància de cada pell. A més, renoven la seva oferta de tractaments  regularment, adaptant-se constantment a les novetats que ofereix el mercat. 

Alguns dels tractaments que us ofereixen són:

 • Depilacions amb cera calenta/tèbia.
 • Tota mena de tractaments corporals (drenatge limfàtic, maderoteràpia corporal…)
 • Tractaments i higienes facials.
 • Massatges terapèutics.
 • Rituals.
 • Tractaments de bellesa i d’imatge personal (manicura, lifting de pestanyes…)
 • Massatges energètics.

També podeu adquirir els productes d’estètica més exclusius i avançats a preus molt atractius.

Descobriu el benestar i l’eficàcia dels seus tractaments a Dermis Koru. Seran els vostres millors aliats a l’hora de reduir els efectes de l’envelliment.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, estètica, massatges, depilacions...
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Disposen d'assessorament personalitzat i el pack de núvia que consisteix en depilació completa, neteja de cutis, peeling corporal amb sals i fang del Mar Mort, manicura i pedicura amb hidratació profunda, tractament de perles i d-tox.
 3. Fan servei a domicili?
  Sí, servei de maquillatge tant per núvies com convidades.
 4. Preparen a la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.