Dermis Koru – Salón de Belleza està ubicat a Reus. Compta amb esteticistes professionals amb 16 anys d’experiència amb un únic objectiu: LA BELLESA DEL TEU COS.

De dia la pell s’ha de protegir d’agents exteriors (vent, radiació solar, deshidratació…) principals factors de l’envelliment. Aquesta protecció s’ha de fer amb tractaments que reforcin els teixits per evitar la pèrdua de fermesa.

Ala nit és quan la pell es regenera i permet absorbir millor els actius tractants (apliquen sèrum o cremes amb acció regenerant).

Posen a la seva disposició tractaments professionals i les tècniques més avançades per obtenir resultats excepcionals utilitzant productes de primeríssima qualitat amb concentracions òptimes per l’eficàcia i tolerància en la pell. Renoven la seva oferta de tractaments  regularment, adaptant-se constantment a les novetats que ofereix el mercat. 

Molt aviat a la web “Dermis Koru” trobaràs la nova botiga online, on adquirir els productes d’estètica més exclusius i avançats, a preus molt atractius.

Descobreix el benestar i l’eficàcia dels seus tractaments a Dermis Koru – Salón de Belleza. Seran els teus millors aliats a l’hora de reduir els efectes de l’envelliment i rejovenir.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessoria d'imatge.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Disposem d'assessorament personalitzat i el pack de núvia que consisteix en depilació completa, neteja de cutis, peeling corporal amb sals i fang del Mar Mort, manicura i pedicura amb hidratació profunda, tractament de perles i d-tox.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí, servei de maquillatge tant per núvies com convidades.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.
 5. Disposeu de botiga online?
  Properament es podran adquirir gran varietat de productes a la nostra botiga online de la web Dermis Koru.