Dermis Koru, situat al cor de Reus, destaca pel seu equip d’esteticistes professionals amb més de 16 anys d’experiència, dedicats a un únic objectiu: la bellesa i el benestar de la teva pell.

La pell afronta constantment agents externs com el vent, la radiació solar i la deshidratació, que són els principals factors de l’envelliment. Dermis Koru entén la importància de protegir i nodrir la pell diàriament. Utilitzen tractaments que reforcen els teixits per mantenir la fermesa i prevenir la pèrdua d’elasticitat. A la nit, la pell es regenera i absorbeix millor els ingredients actius dels seus sèrums i cremes regeneradores, maximitzant els seus beneficis.

Posen a la vostra disposició una àmplia varietat de tractaments professionals amb tècniques innovadores per obtenir resultats excepcionals. A tots els seus tractaments utilitzen productes de primeríssima qualitat i amb les concentracions òptimes per l’eficàcia i la tolerància de cada pell. A més, renoven la seva oferta de tractaments  regularment, adaptant-se constantment a les novetats que ofereix el mercat. 

Tractaments que us ofereixen:

 • Depilacions amb cera calenta/tèbia.
 • Tractaments corporals: Com el drenatge limfàtic i la maderoteràpia corporal, ideals per millorar la circulació i tonificar el cos.
 • Tractaments i higienes facials.
 • Massatges terapèutics i energètics: Relaxació i alleujament de tensions.
 • Rituals de bellesa: Experiències completes de benestar.
 • Tractaments de bellesa i d’imatge personal (manicura, lifting de pestanyes…)
 • Massatges energètics.
 • Estètica avançada: Inclouen tractaments amb hyaluron pen i derma pen.
 • Quiromassatge i drenatge limfàtic: Per millorar la circulació i relaxar la musculatura.

A més, a Dermis Koru, es poden adquirir productes estètics d’alta gamma a preus competitius, seleccionats per la seva eficàcia i tolerància en tot tipus de pells.

Descobreix el benestar i l’eficàcia dels tractaments a Dermis Koru. Els seus experts seran els teus millors aliats per reduir els efectes de l’envelliment i mantenir la teva pell en òptimes condicions. Vine i viu l’experiència Dermis Koru, on la bellesa i la cura de la teva pell són la seva prioritat.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, estètica, massatges, depilacions...
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Disposen d'assessorament personalitzat i el pack de núvia que consisteix en depilació completa, neteja de cutis, peeling corporal amb sals i fang del Mar Mort, manicura i pedicura amb hidratació profunda, tractament de perles i d-tox.
 3. Fan servei a domicili?
  Sí, servei de maquillatge tant per núvies com convidades.
 4. Preparen a la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.