Descobreix l’essència de l’exclusivitat en les teves noces amb Discotecat. S’especialitzen en la creació d’un ambient musical únic, cuidant cada detall perquè el teu dia sigui veritablement inoblidable. A Discotecat, treballen exclusivament per a tu, aprofitant al màxim el temps que els hi confies.

S’enorgulleixen de presentar-te la seva empresa, on l’excel·lència i l’atenció personalitzada són la seva màxima prioritat. A Discotecat, no només creen esdeveniments, sinó que dissenyen experiències memorables.

A més ofereixen serveis per ajustar-se al màxim als vostres desitjos:

 • Cerimònia: Sonorització de l’espai amb màxima discreció, amb un so agradable i clar amb equips d’alt rendiment.
 • Aperitiu: Personalitza l’ambient musical podent incloure l’actuació d’un Dj.
 • Ball: Crearan l’ambient idoni perquè sigui una festa inoblidable, sent tu el protagonista.

Confia en el seu equip professional per a proposar la idea perfecta, ja que es dedicaran a desenvolupar-la i perfeccionar-la, assegurant-se de presentar-la de la millor manera. Amb anys d’experiència, s’han convertit en especialistes en l’adaptació als protocols exigits en la indústria musical.

A Discotecat, estan compromesos a fer de les teves noces un moment únic i espectacular. Descobreix la diferència de treballar amb veritables professionals i viu una experiència musical inigualable en el teu dia especial amb Discotecat.

Preguntes freqüents
 1. Quin és el vostre repertori musical?
  Molt extens i personalitzable. Tenim experìencia en tot tipus decerimònies i festes amb tot tipus de gent, països i edats.
 2. Poden els nuvis triar tota la música que volen pel seu casament, inclús la del ball?
  Sí.
 3. Porteu varis equips de so pels diferents moments del casament, així com llums i efectes pel ball?
  Sí.