discrauxa_logo

DiscRauxa Discomòbil i Events és una Discomòbil per a casaments amb Dj. que posarà música al vostre casament amb les millors melodies de totes les èpoques i estils. Crearan l’ambient ideal de festa perquè el vostre casament sigui inoblidable!

Al capdavant de DiscRauxa Discomòbil i Events hi trobem el Dj, JoU T-M, i la Sílvia Manzano, Enginyers i Dj residents de les millors discoteques Catalanes.  Amb més de 20 anys d’experiència, ofereixen un servei musical i d’animació impecable.

Trieu les vostres cançons i melodies preferides, i ells s’encarregaran en convertir-les en la banda sonora del vostre casament durant tot l’esdeveniment: Des de la cerimònia, a l’aperitiu o còctel, durant el banquet i, com no pot ser d’una altra manera, durant el ball! 

DiscRauxa Discomòbil i Events, doncs, s’encarregarà de posar la música i la microfonia del casament, perquè tothom senti a la perfecció tot el que succeeix en cada moment.  Però DiscRauxa Discomòbil i Events, ofereix altres serveis complementaris que posaran la cirereta al pastís del vostre casament, com ara:

 • Projecció de vídeos: Amb una pantalla de projeccions, podeu mostrar vídeos durant el vostre casament per compartir moments especials amb els vostres convidats.
 • Fotomatón: Una opció de les que mai falla. Inclou atrezzo per a fer encara més divertit el moment. Els convidats podran compatir via codi QR les instantànies que facin. Inclou un àlbum amb dedicatòries i imatges així com un USB perquè pugueu conservar-les digitalment.
 • Castells inflables: Els convidats més petits s’ho passaran pipa, saltant i rient sense parar!
 • Animació per a nens: Jocs, tallers, disfresses dels seus personatges preferits. Monitoratge infantil, perquè els pares puguin gaudir del casament, sense haver d’estar durant tot l’esdeveniment pendents de les nenes i nens.
 • Guirnaldes i cortines de llum: La millor opció per il·luminar qualsevol racó del casament, acord amb la decoració del vostre casament.
 • Canó de llum: Crea un efecte espectacular per a la pista de ball, afegint més emoció i diversió a la festa.
 • Karaoke: Animeu la festa amb una sessió de karaoke, on els convidats poden cantar les seves cançons favorites i divertir-se amb la música.
 • Vídeo-reportatges: Reportatges de vídeo de fins a 10 minuts amb els millors moments del vostre gran dia.

DiscRauxa Discomòbil i Events s’adapta de forma activa i dinàmica a les vostres necessitats i pressupost, dissenyant sempre, la millor solució per fer del vostre casament una gran festa!

No espereu més, contacteu amb ells i us faran un pressupost a mida, sense cap mena de compromís.

 

Preguntes freqüents
 1. Quin és el vostre repertori musical?
  Molt extens i personalitzable. Tenim experìencia en tot tipus de locals d'oci, discoteques i festes amb tot tipus de gent, països i edats.
 2. Poden els nuvis triar tota la música que volen pel seu casament, inclús la del ball?
  Sí.
 3. Porteu varis equips de so i micròfons pels diferents moments del casament, així com llums i efectes pel ball?
  Sí.
 4. Els packs de nuvis que oferiu es poden personalitzar?
  Oferim 3 packs de casament, els quals els podeu personalitzar i afegir tants extres com vulgueu perquè tot surti com voleu.
 5. La persona de contacte és la mateixa que la que organitzarà el casament i ens farà de dj?
  Nosaltres som una empresa familiar, i per tant, totes les gestions, contacte, muntatge i dj ho farà en Jou Tarrat i la Sílvia Manzano.