Disseny Viatges Br4, situada a la ciutat de Balaguer, és una agència de viatges especialitzada en nuvis. Compten amb una cartera de viatges i possibilitats per a tots els gustos, el vostre viatge de noces amb Disseny Viatges Br4.

La seva filosofia és la d’escoltar-vos, assessorar-vos i donar-vos el millor servei possible, d’aquesta manera coneixen els vostres gustos, i us oferiran un viatge a mida, el que sempre heu somiat.

Nova York, Les Maldives, La Patagònia, Mèxic, Bangkok, tot és possible a Disseny Viatges Br4; Viatges Combinats, Ciutats, Circuits, Creuers, Grans viatges, Safaris, nova línia de “turisme sostenible”… Tots adaptats per satisfer totes les vostres necessitats!

El viatge de noces és una experiència única, irrepetible, per això compten amb un equip d’assessors amb més de 30 anys d’experiència. També els permet dissenyar el vostre viatge amb tot detall, a través d’una acurada selecció d’establiments i itineraris, vetllant sempre per la reducció de despeses de viatge, optimitzant així al màxim la relació qualitat/preu.

Treballen per aconseguir un turisme responsable i sostenible, amb rutes que respecten el medi ambient, la natura i la fauna, però sense deixar de viure totes aquelles experiències que fan del viatge de noces un que recordaràs sempre.

A Disseny viatges Br4 us donen resposta i solució a totes les situacions amb les quals us podeu trobar, tant abans, durant, com després del vostre viatge. I, el més important, compten, amb un servei d’emergències 24 h gestionat directament per ells amb una resposta immediata. No us ho penseu més i viviu la vostra gran experiència amb Disseny Viatges Br4!

Preguntes freqüents
 1. Oferiu viatges de noces a mida?
  Sí.
 2. Quines destinacions oferiu?
  Qualsevol destinació que desitjin els nuvis.
 3. Disposeu de packs i promocions?
  Sí.
 4. Que us diferencía de les altres agències de viatges?
  El servei. Per damunt de tot. La nostra satisfacció més gran es el que ens diuen els clients: El tracte, l'atenció i l'assessorament és exquisit. A més d'una òptima relació qualitat-preu.