Doneu-li un toc original, molt diferent i sorprenent al vostre casament! Et presentem Dixthree, una formació trio de dixieland i jazz tradicional (trompeta, banjo i tuba), amb en Juanjo Molina com a gran protagonista.

És ideal per a amenitzar l’aperitiu previ al banquet del vostre gran dia.

Dixthree és una formació acústica en format trio que es dedica a interpretar els temes del repertori de jazz clàssic i de New Orleans que va tenir els seus orígens a començaments del segle XX al sud dels Estats Units d’Amèrica. Aquesta música es caracteritza pel ritme impregnat per les ‘’marching bands’’ i per les harmonies de les cançons que s’interpretaven als locals d’oci del barri d’Storyville de la ciutat.

Tots aquests tres músics han cursat estudis superiors de música a Barcelona i amb prestigiosos instrumentistes del seu àmbit i, actualment, pertanyen a diferents grups de dixieland i jazz tradicional de Barcelona així com altres formacions musicals dels més diversos estils.

A més, us donen l’opció d’ampliar a quartet afegint un bateria.

L’equip de professionals en el món de la música, Dixthree, deixarà bocabadats a tots els vostres convidats i faran del dia del vostre casament, el més especial i únic de les vostres vides. 

No ho dubteu més i poseu-vos en contacte amb ells, escoltaran les vostres idees perquè tot surti perfecte el dia de la celebració. A més, es desplaçaran arreu de Catalunya per animar la festa sigui on sigui!

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Amenització de casaments i esdeveniments.
 2. Quin estil musical treballen?
  Dixieland i jazz tradicional principalment, entre altres.
 3. Formació musical?
  Trio (trompeta, banjo i tuba), ampliable a quartet.
 4. Ofereixen pack de nuvis?
  Sí.