Dj Sambaus, ubicat a Girona, compta amb una llarga experiència professional a casaments i esdeveniments privats. El projecte el formen en Gerard i en Xevi, fruit de la passió i l’amor per la música i el món audiovisual. 

Ofereixen disseny musical personalitzat a mida del client amb tots els estils musicals que pugueu imaginar-vos, per adaptar-se sempre a les seves preferències.

Disposen de la millor música de tots els temps:

 • Anys 80’s, 90’s, 00’s i, també, la més actual
 • Estils pels més grans i pels més menuts de la família
 • Balls en parella
 • Balls llatins com salsa, bachata i, molts més

Dj Sambaus s’adapta als gustos de cada client i a l’estil de cada boda, dissenyant i personalitzant tots els moments, les cançons preferides dels nuvis i, també a les peticions d’última hora.

Després dels seus anys d’experiència, estan especialitzats en esdeveniments de totes les mides i capacitats, prestant sempre altes prestacions i un servei excel·lent i molt professional. A més, també compten amb una gran varietat d’equips de so i il·luminació per fer de la teva boda, una festa inoblidable.

A Dj Sambaus podreu gaudir dels millors preus i amb la millor qualitat. Podreu escollir entre els seus 3 packs, segons el que s’adapti millor a les vostres necessitats:

 • Bàsic.
 • Pro.
 • Premium.

A part, a Sambaus també serà el fotògraf perfecte pel vostre casament. S’encarregarà de crear un record del vostre dia tan somiat. Capturarà els millors instants amb la màxima naturalitat i espontaneïtat del moment.

Poseu-vos en contacte amb ells i us faran un assessorament totalment personalitzat, per fer realitat la vostra idea.

 

Preguntes freqüents
 1. Quin és el seu repertori musical?
  Tots els estils musicals: anys 80's, 90's, 00's, música actual, salsa, bachata...
 2. Ofereixen pack de nuvis?
  Ofereixen el pack Bàsci, Pro i Premium, segons les vostres necessitats.
 3. Es pot demanar cançons que no formin part del seu repertori habitual?
  Sí.