dreaming_events

Dreaming Events és una empresa dedicada a l’organització de casaments. Destaca per la seva creativitat i dedicació en la creació d’esdeveniments nupcials únics i inoblidables. Amb anys d’experiència en el sector de les celebracions al Regne Unit i a Irlanda, ara també creen esdeveniments a Catalunya. Sens dubte, han guanyat una excel·lent reputació per la seva capacitat per fer realitat els somnis de cada parella.

El seu equip està format per professionals apassionats pel món dels esdeveniments, que treballen de prop amb els clients per entendre les seves preferències i desitjos. Això permet que puguin crear les cerimònies i festes personalitzades que reflecteixen la personalitat i l’estil de cada parella.

Dreaming Events ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent la cerca de lloc, la decoració floral, la planificació dels detalls logístics i l’organització de cerimònies religioses o civils. A més, col·labora amb una xarxa de proveïdors de confiança per garantir que tots els aspectes estiguin ben coordinats i siguin de la millor qualitat.

La dedicació i la passió de Dreaming Events es manifesten en cada detall, des de la selecció de l’espai ideal, fins als petits tocs decoratius que fan que cada casament sigui especial i totalment a mida. 

Són l’opció ideal per aconseguir un casament de somni i únic a Barcelona i els seus voltants.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Organització integral de casaments.
  2. Nombre de convidats?
    No hi ha màxim de comensals.
  3. Hi ha possibilitat de desplaçament?
    Sí, ofereixen els seus serveis per tot Catalunya.