El Mas del Silenci, una masia ubicada al bell mig de la natura catalana. Aquest mas del centenari es l’espai ideal per a acollir el teu casament.

Imagina entrar a la cerimònia, lentament mentre els arbres abracen la teva arribada. La música t’acompanya i els sorolls del bosc, suaus pero notoris, es fan sentir. T’envolta una màgia mentre les fulles de colors cauen al teu voltant.

Veuràs com a cada pas, el temps s’atura. El Mas del Silenci té aquesta màgia, i es el lloc per a un casament tant especial.

A més, compta  amb mil espais que acolliran la cerimònia, el banquet o la festa, els boscos i jardns, combinen amb les grans instal·lacions de la masia, com el gran menjador o la zona de ball, sales àmplies i decorades on els nuvis i convidats ho passaran genial!

Imagines gaudir d’aquests dies en un espai tant màgic com el parc natural de les Guilleries? Imagines moure’t pels paratges per on bandolejava Serrallonga el segle XVI? Pins, avets, alzinars i una flora única conformen la segona massa forestal més densa del planeta, i ara pots venir i gaudir com mai del seu verge batec.

A més, podràs gaudir dels adjacents paratges del Pantà de Sau i de la Plana de Vic (Osona) i podràs deixar-te captivar pels menjars de la Teresa, cuina molt reconeguda a la comarca per la seva creativitat fruit d’una quasi perfecte conjugació entre modernitat i tradició.

La vida està plena de moments inoblidables i especials, passa un dels millors al Mas del Silenci, i deixa que aculli el teu “sempre”.

Preguntes freqüents
  1. Celebreu més d'un casament al dia?
    No
  2. Què inclou el menú?
    Copa de benvinguda, aperitiu, menú, pastís nupcial, cafès, licors i celler de vi blanc, negre i cava
  3. És possible llogar únicament l'espai, sense el servei de restauració?
    No