El Mas del Silenci, una masia envoltada per la natura catalana, és el lloc perfecte per a celebrar el teu casament.

Visualitza la teva entrada a la cerimònia mentre els arbres et donen la benvinguda amb suavitat. La música t’acompanya, i els sons delicats però evidents del bosc omplen l’aire. Una màgia et rodeja mentre les fulles de colors cauen al teu voltant.

Amb cada pas, experimentaràs com el temps sembla aturar-se. El Mas del Silenci captura aquesta màgia única, fent-lo l’escenari ideal per a un casament tan especial com el teu.

A més, ofereix una gran varietat d’espais per a la cerimònia, el banquet i la festa. Els boscos i jardins es combinen harmoniosament amb les àmplies instal·lacions de la masia, com el gran menjador o la zona de ball, sales àmplies i decorades on els nuvis i els convidats gaudeixen al màxim.

Pots imaginar-te passant aquests dies en un entorn tan màgic com el parc natural de les Guilleries? Visualitza els paratges on Serrallonga va bandolejar al segle XVI. Pins, avets, alzinars i una flora única formen la segona massa forestal més densa del planeta. Ara tens l’oportunitat de venir i gaudir d’aquest cor batec virginal com mai abans.

A més, podràs explorar els paratges adjacents del Pantà de Sau i la Plana de Vic (Osona) i deixar-te captivar pels deliciosos plats de Teresa, cuinera molt reconeguda a la comarca per la seva creativitat que resulta d’una quasi perfecta combinació entre modernitat i tradició.

La vida està plena de moments inoblidables i especials. Viu un dels millors al Mas del Silenci i permet que aquest lloc aculli el teu “sempre”.

Preguntes freqüents
  1. Celebreu més d'un casament al dia?
    No
  2. Què inclou el menú?
    Copa de benvinguda, aperitiu, menú, pastís nupcial, cafès, licors i celler de vi blanc, negre i cava
  3. És possible llogar únicament l'espai, sense el servei de restauració?
    No