enoturisme_giro_Ribot

Enoturisme Giró Ribot és un celler situat a la regió vinícola de Penedès, a Santa Fe del Penedès, amb una rica tradició en la producció de caves i vins de qualitat.

La seva gamma de productes ofereix una gran varietat de sabors i aromes, des de les bombolles fresques i elegants dels caves, fins als vins tranquils amb característiques úniques. És un lloc perfecte per a  activitats d’enoturisme, ja que ofereixen visites guiades a les seves vinyes i instal·lacions de producció, on podreu conèixer el procés de creació dels seus productes i degustar-los en un entorn idíl·lic.

L’espai d’Enoturisme Giró Ribot també és un lloc encantador per a celebracions especials com casaments i altres esdeveniments privats, amb espais i serveis adaptats per a banquets i celebracions. La seva ubicació pintoresca i l’atenció al detall fan que sigui un lloc ideal per crear records inoblidables amb els vostres amics i familiars.

Si buscàveu un lloc únic i original per celebrar un dels dies més importants per a vosaltres, heu trobat l’opció ideal! A Enoturisme Giró Ribot ofereixen una experiència personalitzada en un entorn idíl·lic amb vinyes a prop. Podreu gaudir de múltiples espais, ja sigui per a còctels, cerimònies formals, banquets o balls, tant a l’interior com a l’exterior de la masia. El seu equip de professionals vetllarà perquè tot surti com havíeu somiat, fent que el vostre dia sigui inoblidable.

Gaudiu del vostre gran dia a Enoturisme Giró Ribot!

Preguntes freqüents
  1. Quins espais ofereixen?
    Terrassa, patí, menjadors, Wine&Bar...
  2. En quin entorn es troba?
    Envoltat de natura i vinyes.
  3. Hi ha zones exteriors i zones interiors?
    Sí.