Ethnia Producciones Artísticas és una empresa líder a Vila-seca, Tarragona, especialitzada en crear experiències úniques i inoblidables en el món nupcial. Amb una passió per la bellesa i l’elegància, ofereixen una àmplia gamma de serveis per ajudar els nuvis a fer realitat el seu somni de casament perfecte.

Des de la planificació inicial fins a la posada en escena, l’equip d’Ethnia treballa de manera col·laborativa amb les parelles per crear un esdeveniment personalitzat i a mida. Els serveis inclouen la decoració de l’espai, la selecció de la música i l’entreteniment, la coordinació dels serveis de càtering i la gestió de tots els detalls logístics.

Amb una àmplia experiència en la producció d’esdeveniments, Ethnia ofereix també serveis de fotografia i vídeo per capturar cada moment especial del dia del casament. La seva habilitat per captar emocions i moments efímers converteix les imatges en veritables records eterns.

A més, Ethnia Producciones Artísticas treballa amb una xarxa de proveïdors de confiança, incloent-hi floristes, dissenyadors de vestits de núvia, i professionals de maquillatge i perruqueria, per garantir que cada detall de la celebració reflecteixi el gust i l’estil personal de les parelles.

Amb un enfocament meticulós en la qualitat i l’experiència dels nuvis i els seus convidats, Ethnia Producciones Artísticas crea casaments que transcendeixen les expectatives i deixen una empremta duradora en el cor de tots els qui hi participen.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Mestres de Cerimònies: Clàssic, Cura, Elvis, etc. Cantant Soul (Aaron Bruyning) Gospel Quartet de corda / Arpa / Guitarra espanyola Saxo Chill en directe Soprano i/o Tenor Cantaors flamenc i cors rocieros Vehicles
  2. Quins més oferiu?
    Grups de Jazz, Rock, Folk, etc. Elaboració i producció de Flashmob Solistes i Duos musicals Tributs musicals: The Beatles, Michael Bublé, Frank Sinatra, Elvis Presley, Michael Jackson, etc. Personatges Infiltrats: “Les Tietes”, cambrer fals, Els “iaios, Dona de la neteja, Cuiners bojos, etc. Caricaturista Màgia Close-up Barman Cocktel Freestyle Servei de Babysister amb o sense animació Photocall divertit per als convidats, etc
  3. Hi ha possibilitat de desplaçament?
    Sí, ofereixen els seus serveis per tot Catalunya.