L’Europerruqueria està situada a la ciutat de Granollers, amb una trajectòria de 33 anys en el sector, el que els fa uns autèntics experts. Compten amb un equip d’estilistes qualificats que ofereixen un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada núvia.

El saló ofereix una àmplia gamma de serveis de perruqueria, tant per a homes com per a dones, incloent-hi talls de cabell, coloració, pentinats, etc. A més, també ofereix serveis d’estètica tant facials com corporals.

L’Europerruqueria utilitza productes de primeres marques, com ara L’Oréal Professionnel i Kerastase, per garantir un resultat òptim i durador. A més, el saló està equipat amb les últimes tecnologies, perquè les núvies llueixin ideals durant el seu gran dia. 

El saló està obert de dimarts a divendres de 9 a 19h i els dissabtes de 8 a 19h. Alguns dels serveis més destacats són:

 • Perruqueria: Tall, assecat, permanent, metxes, tractaments allisadors, recollits, extensions…
 • Estètica: Neteja facial, tota mena de tractaments per la cara, depilació, manicura, pedicura, pestanyes, maquillatge per esdeveniments…

Sens dubte, l’Europerruqueria de Granollers és una opció ideal per a aquells que busquen una perruqueria amb experiència, professionalitat i un servei personalitzat per un dia especial i únic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Serveis de perruqueria i d'estètica.
 2. Fan maquillatge per a núvies?
  Sí, i també per a convidades.
 3. Preparen als nuvis pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.