(e)ventus és una botiga especialitzada en el disseny d’invitacions, papereria i detalls per a casaments i  tot tipus d’events i els trobareu al centre de Barcelona. A Girona, visites concertades al mail mireia@e-eventus.com o al telèfon 93 488 32 12.

Al capdavant d’(e)ventus, tres dissenyadores gràfiques apassionades del disseny i dels casaments que faran realitat les vostres peticions aportant tota la seva creativitat i oferint-vos el millor servei, per al millor dia de la vostra vida.

Disposen d’una amplíssima varietat de catàlegs d’invitacions. Tots ells dissenys propis i exclusius. A més a més, si teniu una idea clara de com voleu que siguin les vostres invitacions, les vostres invitacions seran exclusives i totalment personalitzades. També us ofereixen la resta de papereria per a casament, tot seguint la mateixa línia i estil. Des de sobres, minutes, targes identificatives dels convidats, sitting plan…

Tot pensat perquè cada detall del teu casament, destil·li l’estil que li voleu donar.

A (e)ventus, també hi trobareu un amplíssim ventall de detalls per a casaments. Tants, que és pràcticament impossible no trobar el detall ideal per a qualsevol persona, moment o estil de casament.

Tanmateix us ofereix multitud de complements: Photocall, senyalèctica i decoració integral de casament.

Feu una visita a la botiga (e)ventus i trieu tot el que necessiteu per acabar d’organitzar el vostre casament. A Girona, visites concertades al telèfon de Barcelona.

Preguntes freqüents
  1. Quins són els vostres serveis?
    Oferim una gran varietat de productes: Invitacions personalizades amb diferents dissenys de tot tipus, des de ELS MÉS CLÀSSICS DE TOTA LA VIDA, fins els més moderns i actuals.

    Papereria de conjunt: siting, conos, guies cerimonia, menus etc... PERQUE TOTA LA PAPERERIA DEL VOSTRE CASAMENT TINGUI UNA ÚNICA LINEA DE DISSENY I HARMONITZI TOT EL MATERIAL. Detalls agraïment AMB IDEES FRESQUES I DIFERENTS. SOM ESPECIALISTES EN DETALLS PERSONALITZATS. Complements com photocalls, coixins anells, figueres pastis, etc...

  2. Feu detalls personalitzats?
    Sí, tot a gust i necessitat dels nuvis.