(e)ventus és una botiga especialitzada en el disseny d’invitacions, papereria i detalls per a casaments i tota mena d’esdeveniments. Els trobareu al centre de Barcelona, tot i que a Girona fan visites concertades contactant prèviament amb l’e-mail de mireia@e-eventus.com o, al telèfon 93 488 32 12.

Al capdavant d’(e)ventus, hi ha tres dissenyadores gràfiques apassionades del disseny i dels casaments que faran realitat cadascuna de les vostres peticions. Aportaran tota la seva creativitat i us oferiran el millor servei perquè no hagueu de preocupar-vos de res durant el millor dia de la vostra vida.

Disposen d’una àmplia varietat de catàlegs d’invitacions i tots els dissenys són propis i exclusius. A més, si teniu una idea clara de com voleu que siguin les vostres invitacions, aquestes seran exclusives i totalment personalitzades per a vosaltres. També us ofereixen la resta de papereria per a casament, tot seguint la mateixa línia i estil:

 • Sobres.
 • Minutes.
 • Targetes identificatives dels convidats.
 • Sitting plan.

Tot pensat perquè cada detall del vostre casament, destil·li l’estil que li voleu transmetre als convidats.

Tanmateix, a (e)ventus us ofereix una gran multitud de complements pel vostre espai: Photocall, senyalèctica i decoració integral de casament. Amb tot el que posen a la vostra disposició, no us faltarà de res durant el vostre gran dia.

Feu una visita a la botiga (e)ventus a Barcelona o Girona i trieu tot el que necessiteu per acabar d’organitzar el vostre casament i que surti tot de 10!

Preguntes freqüents
 1. Quins són els seus serveis?
  Tota mena de productes i detalls personalitzats per al vostre casament; Decoració, targetes, invitacions, detalls...
 2. Fan detalls personalitzats?
  Sí, tot a gust i necessitat dels nuvis.
 3. Es poden veure els seus productes de forma presencial?
  Sí, a la seva botiga de Barcelona o a Girona amb cita prèvia.