Éxode_Viatges_logo

Éxode Viatges és l’agència de viatges que us trobarà el lloc més apassionat i atrevit per gaudir de la vostra lluna de mel.

És una empresa que s’especialitza en viatges culturals, alternatius i d’aventura desde fa més de 20 anys. Tenen el compromís de que conegueu, respireu i participeu en la conservació dels recursos naturals i culturals.

Si sou una parella inquieta, atrevida i voleu experimentar noves sensacions mentre creeu la vostra història Éxode Viatges és la vostra agència.

Dissenyen viatges a mida i sostenibles cuidant l’impacte mediambiental, econòmic i social, col·laboren amb persones amb els mateixos valors i a la vegada aporten el seu granet de sorra.

El seu objectiu és que descobriu llocs poc visitats i a la vegada respectant l’entorn. D’aquesta manera ofereixen activitats sostenibles com per exemple rutes increïbles en bici i altres activitats confortables pel medi ambient i per a vosaltres. Podreu viatjar a un munt de països d’Àsia, Amèrica, Europa, Àfrica i Orient Mitjà.

Si voleu fer el vostre viatge especial, sostenible i màgic Éxode Viatges trobarà per a vosaltres els millors destins. No hi ha res millor que poder gaudir del vostre començament amb la naturalesa.

Preguntes freqüents
  1. Organitzen viatges a mida?
    Sí.
  2. Fan viatges alternatius?
    Sí.
  3. Com ens podem comunicar amb ells?
    Els podeu anar a visitar o fer un zoom.