Des de 1999, Feelm Wedding ha estat testimoni de l’amor a través de la seva càmera, capturant els instants més emotius i memorables de centenars de parelles. Amb una passió que traspassa cada fotograma, aquest equip de professionals tracta cada casament amb la mateixa cura i dedicació com si fos el seu propi esdeveniment.

Si cerqueu un servei de confiança, amb un tracte proper, no dubteu a contactar amb ells. A més, el seu equip us proporcionarà tota la informació detallada de manera personalitzada.

Especialitzats a capturar els instants més emotius, Feelm Wedding també ofereix serveis de filmació arreu de Catalunya. Reviviu cada moment del vostre dia especial amb els seus vídeos i fotografies d’alta qualitat.

Què ofereixen?

 • La teva Pel·lícula: Un servei de vídeo que captura cada instant màgic del vostre casament.
 • Àlbums de fotos del casament: Fotografies autèntiques, capturant moments sense interferir en la naturalitat del vostre dia.
 • Fotos de Preboda i Postboda: Sessions exclusives que complementen el vostre àlbum de boda.
 • Sessions en un estudi fotogràfic: Regala records únics amb les sessions fotogràfiques per a tota mena d’ocasions.
 • Streaming del teu casament: Compartiu el vostre casament en directe amb qui desitgeu, a través del canal que trieu.

Packs Personalitzats:

 • Paquet Premium: Un àlbum complet i un vídeo de 30 minuts amb els millors moments.
 • Paquet Deluxe: Un àlbum principal i dos àlbums addicionals per a familiars, més un vídeo documental amb testimonis i un teaser de la boda.

Feelm Wedding, garanteixen un record inoblidable del vostre casament, amb un estil unificat i avantatges exclusius. Recorda, “tot el que és barat, surt car”; inverteixen hores de treball per a un resultat professional i personalitzat. Descobreix més sobre els seus serveis i packs a la seva web. Celebra l’amor, celebra amb Feelm Wedding.

Preguntes freqüents
 1. Feelm Wedding ofereix assessorament personalitzat abans de contractar els seus serveis?
  Sí, ofereixen una consulta inicial per a entendre les vostres necessitats i preferències, assegurant que el servei sigui a mesura.
 2. Quant temps abans de les noces hauríem de reservar els serveis de Feelm Wedding?
  Recomanen reservar amb almenys 6 mesos d'antelació per a garantir la disponibilitat en la data desitjada.
 3. Feelm Wedding té opcions per a bodes de diferents cultures i tradicions?
  Absolutament, el seu equip té experiència en una àmplia varietat de bodes i celebra la diversitat cultural en cada esdeveniment.