Amb la seva màgia inigualable i el seu encant hipnòtic, Fèlix Brunet Il·lusionista transforma cada moment de la vostra boda en un espectacle. Imagina’t el teu gran dia envoltat d’una aura de misteri i meravella, mentre Fèlix encanta els teus convidats amb trucs que desafien la lògica i deixen a tothom amb la boca oberta.

Quan penses en el teu casament, segurament vols que sigui diferent, inoblidable i ple de sorpreses agradables. Amb Fèlix Brunet Il·lusionista, això és exactament el que aconseguiràs. No només proporcionarà entreteniment de primera categoria, sinó que també crearà un ambient màgic que farà que la vostra boda sigui única en tots els sentits.

Imagina’t la reacció dels teus convidats quan veuen com Fèlix fa desaparèixer un anell i aparèixer una rosa de la teva mà. Les seves habilitats màgiques no només captiven, sinó que també creen una atmosfera d’encant i meravella a la vostra boda. Cada truc és un record que durarà per sempre, un moment que et deixarà sense alè i amb ganes de més. Fèlix no només és un il·lusionista, sinó un mestre de la cerimònia, garantint que el vostre gran dia sigui tan inoblidable com vosaltres dos.

Amb Fèlix Brunet Il·lusionista, la vostra boda es convertirà en un esdeveniment que ningú podrà oblidar. No només serà un dia per recordar per a vosaltres, sinó que també serà l’ocasió perfecta per impressionar i entretenir els vostres convidats de manera única i memorable.

Us convidem a descobrir la màgia de Fèlix Brunet Il·lusionista i a fer de la vostra boda un esdeveniment més que especial. Poseu una dosi d’encant al vostre gran dia i deixeu que Fèlix faci realitat tots els vostres somnis amb el seu talent inigualable.

Preguntes freqüents
 1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  Lo abans possible perquè ell pugui organitzar la seva agenda.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Un espectacle de màgia, sent en Fèlix un professional, net, puntual, seriòs i ofereix espectacles amb elegància.
 3. Quin repertori té?
  Destaquen dels seus espectacles per casaments el Supermàgic i el Manu-Manu.
 4. Hi ha algun problema o impediment si sol·licitem un tema que no és al repertori?
  S'adapta al que els nuvis li demanin i si a l'esdeveniment, ja que potser hi ha més nens o més gent gran.