Fèlix Brunet compta amb més de 25 anys d’experiència professional, realitzant espectacles de màgia i ha actuat en 9 països. És una aposta segura per celebrar en qualsevol casament. A més, tresora diversos premis Internacionals de Màgia.

Domina diverses tècniques: Màgia de prop, màgia Còmica per adults, màgia Infantil, mentalisme, escapisme, així com Grans Il·lusions.

La seva manera d’actuar i relacionar-se amb el públic sempre de manera dinàmica i amb molt d’humor, fan que tots gaudeixin i participin amb el seu espectacle. La seva trajectòria li assegura l’èxit.

Mentre esteu prenent l’aperitiu, realitza diversos espectacles, com són: Clàssic, Potadecabra, Cleaner, Bicicadabra, Gelicadabra, El domador de puces i TIP i TAP.

En concret, el Manu-Manu serà l’ideal pel teu casament:

 • La Màgia més directe i participativa, feta a un pam de nas. Veuràs com es transforma un bitllet, com desapareixen objectes a les seves mans, com el Mag endevina una carta que només tu coneixes o com una carta signada per tu viatja a llocs insospitats. I molt més!

Fèlix Brunet Il·lusionista serà la teva millor opció si busques professionalitat, màgia i diversió durant el teu casament!

Preguntes freqüents
 1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  Lo abans possible perquè ell pugui organitzar la seva agenda.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Un espectacle de màgia, sent en Fèlix un professional, net, puntual, seriòs i ofereix espectacles amb elegància.
 3. Quin repertori teniu?
  Destaquen dels seus espectacles per casaments el Supermàgic i el Manu-Manu.
 4. Hi ha algun problema o impediment si sol·licitem un tema que no és al repertori?
  S'adapta al que els nuvis li demanin i si a l'esdeveniment, ja que potser hi ha més nens o més gent gran.