Floristeria_Carmen_Alcantara_logo

La Floristería Carmen Alcántara ubicada a Platja D’Aro, trobareu el ram de núvia i la decoració pel casament que tant desitgeu!

És una floristeria innovadora on la protagonista és Carmen Alcántara, que compta amb 40 anys d’experiència en el món d’art de les flors i avui dia continua evolucionant. Ofereix un servei integral de decoració floral des de més clàssics fins als més innovadors, treballant amb creativitat, imaginació i il·lusió. 

La professional utilitza tècniques i dissenys florals que estan sempre en contacte amb les últimes tendències, combinant flors i colors. Així doncs, li agrada innovar, trobar l’equilibri i la bellesa en combinar diferents colors i flors. És per això, que els detalls fantàstics que crea, els fan especials, únics i totalment personalitzats. No hi ha res més important que vosaltres i les flors que expressaran tots aquells sentiments d’amor que teniu.

La Floristería Carmen Alcántara està especialitzada en decoració floral de tota mena:

 • Rams de núvia.
 • Centres de taula.
 • Cotxes de nuvis.
 • Esglésies.
 • Restaurants.
 • Sales.

I, tot el que desitgeu! 

Carmen Alcántara és una professional exigent, és per això que aconsegueix les millors obres d’art florals i projectes que pugueu imaginar i, que de segur us sorprendrà… Ideal pel vostre casament! A més, treballa amb productes de primera qualitat, acabats al detall i màxima dedicació amb cada parella. 

La floristeria també disposa de servei de flors per enviar a domicili, a Platja d’Aro, Palamós, S’Agaró i rodalies. 

Si voleu les millors flors i decoració no dubteu i contacteu amb la Floristería Carmen Alcántara, sens dubte trobareu el ram i decoració floral dels vostres somnis.

Preguntes freqüents
 1. Fan rams de núvia personalitzats?
  Sí.
 2. Ens ho poden enviar a casa?
  Sí.
 3. Quins serveis de decoració de núvis ofereix?
  Rams, complements de boda...
 4. Altres serveis?
  Rams pel centre, plantes d'interior i exterior, naixements, flors artificials i en sec i art funerari.