La Floristeria L’Arrel, situada a Alcanar (Tarragona), us ofereix tot el que necessiteu per a fer especial el vostre gran dia.

Amb l’objectiu de participar en aquest moment tan important pels nuvis, la Floristeria L’Arrel fa realitat els vostres somnis amb una àmplia varietat de rams i composicions florals. Des de detalls en diferents colors, textures i olors, la seva dedicació transformarà l’espai de la celebració en una decoració impecable que reflecteixi els vostres gustos i estils, ja siguin romàntics, vintage, silvestres o rústics.

A la seva botiga d’Alcanar, podeu expressar les vostres idees i preferències, i l’equip de la Floristeria L’Arrel les materialitzarà de la manera que sempre heu imaginat. Amb estils personalitzats, com el romàntic, vintage, silvestre o rústic, aconseguiran que cada detall sigui tal com l’heu somiat.

A més, la Floristeria L’Arrel confeccionarà el vostre ram de nuvia i els rams per a aquelles persones especials en el vostre casament. Amb el millor consell i atenció als detalls, garanteixen que el vostre dia especial sigui el més feliç de la vostra vida.

Visiteu-los personalment a la seva botiga d’Alcanar, on us assessoraran amb gaudi i atenció. Experimenteu una àmplia varietat de decoracions florals en tots els colors i formes imaginables.

Fes del teu casament un espai màgic i únic amb la Floristeria L’Arrel, la millor opció per a una celebració inoblidable.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, decoració floral tant per la cerimònia civil o religiosa, decoració de cotxes, tiares de flors, detalls de casament, decoració d'espais.
  2. Fan rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  3. Quina disponibilitat teniu per desplaçament?
    Es desplacen on calgui.