floristeria_nino_logo

Plantes i Flors Nino és una floristeria ubicada a la ciutat de Valls, a Tarragona, que compta amb més de 35 anys al sector, durant tres generacions, han estat a la vanguardia de la venda i cuida de tota mena de plantes i flors, guanyant cada dia la confiança de tots aquells que han estat al seu costat.

Compten amb dos establiments comercials a la ciutat de Valls, el primer, al centre, a la Plaça Font de la Manxa  1, un local cèntric i ben ubicat que decora tota la plaça amb els aromes i colors que desprenen les flors, com el mateix nom de la plaça, és una font de felicitat.

El segon local, es troba prop del polígon industrial, a l’avinguda del Fornás  14. Aquest, està ubicat als afores per tal de mantenir a tots els clients amb un punt de venda proper a on es trobin.

Plantes i Flors Nino ofereix tots els serveis necessaris per la cuida i manipulació de plates i flors, les venen de tota mena i per a cada temporada, omplint de color cada espai de la teva llar, per a regalar-les a dies especials, o posar-les al teu jardí i donar un toc diferent.

Les decoracions per a casaments i altres esdeveniments són la seva especialitat, ompliran cada racó amb les flors de temporada que siguin més adients, donant un significat especial a cadascuna. La seva experiència barrejada amb les teves necessitats farà que tot sigui perfecte.

Ofereixen el millor servei de creació de rams de núvia, centres de taula, jardineres, etc. Tot amb flors naturals triades especialment per a cada ocasió.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, decoració floral per la cerimònia, detalls de casament, jardineres i coixins.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  3. Quina disponibilitat teniu per desplaçament?
    Arreu de Catalunya.