Floristeria Roser, ubicada a Blanes, es una floristeria familiar amb molts anys d’experiència al sector.

La decoració floral es la seva vida, i transmeten aquesta passió per les flors als treballs que fan per als seus clients. El tracte proper, professional i els grans resultats han fet que hagin guanyat la confiança de les parelles de nuvis de Girona.

La decoració de casaments es la seva especialitat, compten amb tota mena de flors que faran del teu dia un especial i únic, gràcies al detallisme que els caracteritza.

Petits detalls de flors a la taula, el ramet del nuvi o també polseres de flors, tots aquests packs estan a la vostra disposició. A més, creen rams de núvia segons els teus gustos i escoltant sempre les teves idees. Com també la decoració del gran esdeveniment com és el dia del teu casament.

El ram de la núvia, els centres de taula o els detalls als racons d’un espai que les flors de la Floristeria Roser faran encara més màgics i especials.

A més, ofereixen serveis com centres de flors, servei a domicili per a que puguis gaudir de les seves flors a la teva llar, un servei funerari especialitzat, plantes d’interior i arranjaments florals que et deixaran encatat!

Confia en Floristeria Roser perquè faran realitat els teus somnis amb les flors més fresques i personalitzades en tot moment.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Centres de flors, rams de núvia, servei a domicili, servei funerari. decoració floral, plantes d'interior, arranjaments florals...
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí.